Acţiunile Poliţiei în colaborare cu RAR s-au lăsat cu sute de amenzi şi rețineri de certificate de înmatriculare

În cele nouă luni care au trecut din acest an, poliţiştii rutieri împreună cu reprezentanţii din cadrul Registrului Auto Român au desfăşurat peste 100 de acţiuni, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

Echipele de control au verificat buna funcţionare a mecanismului de frânare şi a sistemului de direcţie a autovehiculelor, precum și a instalaţiei de iluminare şi semnalizare.

Pentru neregulile constatate, au reținut 132 certificate de înmatriculare și au aplicat 276 sancţiuni contravenţionale, din care cinci sancțiuni pentru defecțiuni la sistemul de direcție şi mecanismul de frânare, 156 de sancțiuni pentru defecțiuni la instalația de iluminare, 33 sancțiuni pentru anvelope deteriorate, iar 82 au constituit alte abateri.

Totodată, pentru defecțiuni grave la sistemul de direcție au reținut în vederea suspendării și cinci permise de conducere.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, spun reprezentanții IPJ Sălaj.

Alte articole

4 Thoughts to “Acţiunile Poliţiei în colaborare cu RAR s-au lăsat cu sute de amenzi şi rețineri de certificate de înmatriculare”

 1. Popa septimiu

  Ar fi indicat daca s-ar desfasura mai multe actiuni de acest fel si in simleu unde e haos cu rromii din Pusta. Ar trebui avut in vedere.

 2. Anonim

  si un cantar la urcare si coborare pe ortelec mai ales dupa 16 ,ca mai nou trec cam multi cu camionul/tir si ne vibreaza casele la greu

 3. Anonim

  pt cei din Ortelec: DE CE NU SUNATI LA POLITIE ?!? notati nr de masini si reclamatii la politie, sunt camera video in zona si pot fi identificati foarte usor. Dar , DAR, aveti grije mare pe cine reclamati !!!!! e pozibil sa va para rau, caci nu oricine are curajul=spatele sa circule prin Ortelec (si nu numai) cu masini cu gabarit mare (daca e firma cu nr. SL __ DEL, mai bine o lasati moarta)

 4. Anonim

  chiar asa, de ce nu sunt orpiti cei cu nr de Bulgaria, Polonia si Moldova in traffic, mai ales tiganii ?!!!!!! sa faca politia aceste controale pe str. Republici si pe Kpsuth, pe Crasnei, pe unde e plin de tigani cu masini cu nr de inmatriculare staine.
  sa stea un echipaj la uracare pe Gh Doja si sa-i opreasca sus in deal pe cai care scot un fum de nu mai vezi nimic de ei
  tot oraul e plin de camera video, si se pot identifica foarte usor cei care au masini „suspecte”

Leave a Comment