Absolvenţii fără job sunt aşteptaţi la bursa locurilor de muncă

Tinerii absolvenţi, care după terminarea studiilor nu au reuşit să-şi găsească job, dar şi persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă, sunt invitaţi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Aceasta se va desfăşura la nivel naţional, în fiecare judeţ al ţării, în data de 27 septembrie. Potrivit unor informaţii furnizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, la Zalău, bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi se va desfăşura la Cercul Militar – Casa Armatei, începând cu ora 10.
AJOFM Sălaj invită la bursă, în special, tinerii pentru a lua contact cu tot ceea ce se întâmplă în piaţa muncii. Este vorba despre contactul direct cu angajatorii, studierea ofertei de muncă din piaţa sălăjeană, dobândirea de informaţiii cu privire la locurile de muncă şi meseriile căutate de angajatorii din judeţ, completarea şi întocmirea corectă a unui CV şi a scrisorii de intenţie, dar şi despre serviciile de care pot beneficia şomerii.
La nivel naţional, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) Sălaj au fost înregistraţi, ca şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, un număr de 57.869 de absolvenţi ai promoţiei 2013. Dintre aceştia, 80 la sută sunt absolvenţi cu studii medii şi profesionale.

Alte articole

Leave a Comment