Radu Cristescu, preşedinte interimar al Partidului Mişcarea Populară Sălaj

Fostul preşedinte al Agenţiei Domeniilor Statului, Radu Cristescu, este de marţi liderul interimar al filialei sălăjene a Partidului Mişcarea Populară.
La doar o zi de la aprobarea de către Tribunalul Bucureşti a cererii privind înscrierea Partidului Mişcarea Populară (PMP) în Registrul Partidelor, liderii Comitetului de Iniţiativă Naţională al PMP au anunţat că, în urma unei şedinţe care a avut loc marţi, Radu Cristescu a fost ales în grupul coordonatorilor filialelor judeţene ale partidului. Cu alte cuvinte, lui Radu Cristescu îi va reveni sarcina, deloc uşoară, de a pune bazele viitoarei structuri politice, la nivelul judeţului Sălaj. Potrivit acestuia, sarcina care îi revine este cu atât mai dificilă, cu cât şi-a propus să adune în jurul său cât mai mulţi oameni neatinşi de factorul politic. „Mi-am propus să conving să vină alături de noi cât mai mulţi oameni de valoare. Mulţi dintre ei şi-au anunţat deja intenţia de a ni se alătura, iar surpriza face ca majoritatea dintre ei să nu fi avut până acum tangenţă cu politica. Chiar dacă pare deja un clişeu, suntem conştienţi că, la nivelul judeţului, şi nu numai, se poate face o altfel de politică. Mai mult, mi-am propus să conving acea majoritate tăcută să vină la vot”, a conchis sursa amintită.
Radu Cristescu a deţinut funcţia de preşedinte al Agenţiei Domeniilor Statului, a activat politic pentru o o scurtă perioadă în PDL, iar în prezent deţine funcţia de director al SC Izomat SA Şimleu Silvaniei – societate ce face parte din Grupul de firme Vidalis.

Alte articole

25 Thoughts to “Radu Cristescu, preşedinte interimar al Partidului Mişcarea Populară Sălaj”

 1. Anonim

  ce miscarea puli ii si asta?. toti lingaii besinosi vor sa ajunga si ei la ciolan,dar de data asta nu o sa le mai mearga deorece chioru-banditu de la cotroceni,va ajunge langa jiji.

 2. nae l.

  Ajungea-i tu ,de s-ar putea pt. limbajul de mahala pe care il folosesti !!!!!!

 3. Anonim

  Stiti cum o cheama pe amanta lui Cristescu?
  Lucian Bode!

 4. Anonim

  arde invidia in voi!!!

 5. Anonim

  Mai lipseste AMA PERNES ca vicepresedinte si se naste partidul tarfelor….

 6. Anonim

  Cristescu asta o venit din Bucuresti in Salaj pentru amantlacuri .In orice caz miscarea asta este o constructie fara rost ,nu o sa conteze deloc in politica romaneasca.

 7. Anonim

  Cristescu = marfa…..dar fara valoare.

 8. Anonim

  Pacat de Lia Stanca, candva stralucea ca farul din Alexandria, acum este o veioza in dormitor, iar in curand va fi o lanterna cu baterii terminate.

 9. tipul e ok,nu ne ia niciu-n v0t!

 10. Anonim

  nae stii tu… jeg ce esti.

 11. Anonim

  tipul e ala pe care l-a sustinut Bode pe post, in loc sa sprijine un salajean la Bucuresti, pentru ca tipul asta Crist (escu) este oltean din Craiova. Acum vine sef in Salaj, astia isi bat joc de noi.
  Cati -escu sunt salajeni get-beget?

 12. Anonim

  Bravo…. cu asa oameni luati 1% da mai sigur la si altii…..

 13. Anonim

  Ce tot vreti, Radu Cristescu este fromos, destept, cu mare succes la femei, invidiosilor. Vedeti voi la vot .

 14. Anonim

  Felicitari baieti continuati tot asa….. faceti selectii….cand va alegeti oamenii.

 15. Anonim

  vadan mercenarule faci prostii, te crezi inainte de ’89

 16. Anonim

  Un barbat adevarat acest Radu fante de Berceni.Astia-s barbati pe care-i intretin femeile ,mai ales cele trecute de prima tinerete.

 17. Anonim

  Stanca VIOREL, urla glicemia in tine….

 18. Anonim

  apropo…cite degete ai stanca ? vezi ca Cristescu are 10 !!!

 19. Anonim

  si nu il mai pune pe cumnatul vrajitoarei sa scrie , atita timp cit tu traiesti si astepti sultele ca pe aer…..milogule !!!

 20. Anonim

  ….sau nu mai merg afacerile cu ame ??? ride lumea de tine stanca !!! mai mergi in Africa sau Afganistan , perluta de apa dulce?

Leave a Comment