Abandonat la 4 luni, un tânăr îşi caută cu disperare mama

Dorel Andrei Paşcan, un tânăr în vârstă de 24 de din judeţul Mureş, abandonat de către mama sa pe când avea doar patru luni, încearcă să o găsească pe cea care i-a dat viaţă. Nu cunoaşte decât foarte puţine informaţii de spre mama lui: ştie că locuia în Ortelec, că are în jur de 45 de ani şi că la vremea aceea o chema Florina Duma.

În speranţa că o va găsi, Andrei Paşcan a făcut un apel la membrii grupului „Pentru Ortelec” de pe Facebook. „Rog ajutor. Doar un sfat dacă se poate! Rog să îmi spună cineva dacă cunoaşte o doamnă Duma Florina, în vârstă de 45 de ani. aproximativ. Vă rog frumos să îmi spuneţi. E mama mea naturală şi a plecat, m-a părăsit când aveam doar patru luni. Nu am văzut-o niciodată, nici în poză macar, nici la telefon să vorbesc cu ea. Absolut nimic. Era din Ortelec, dar nu ştiu pe unde e, dacă mai e acolo. Sper să mă ajute cineva cu sfaturi dacă o cunoaşte”, a scris mureşeanul pe site-ul de socializare.
Tânărul ne-a declarat demersul său se bazează pe dorinţa de a o cunoaşte pe femeia care l-a adus pe lume. Atât şi nimic mai mult. „Am fost crescut de bunicii paterni – pentru mine, ei sunt părinţii mei. Totuşi, vreau să ştiu ce e cu ea, vreau să o văd, să vorbesc cu ea. Bunicii mi-au spus că era mică de înălţime, blondă, la fel ca mine”, ne spune Andrei.

Apelul său pe grupul de Facebook nu a rămas fără ecou, mai mulţi membri mobilizându-se pentru o găsi pe mamă.

One Thought to “Abandonat la 4 luni, un tânăr îşi caută cu disperare mama”

  1. Anonim

    Isi pierde timpul degeaba,o curva nu merita osteneala.

Leave a Comment