A venit frigul. La Tămașa, cele mai scăzute temperaturi din această toamnă

-5,5 grade este temperatura înregistrată azi dimineață în zona localității sălăjene Tămașa, potrivit meteorologilor amatori din grupul Severe Weather Alert Sălaj.

Noaptea trecută a adus în tot județul minime negative, pe văi temperaturile fiind cele mai scăzute. Valea Almașului a bătut recordurile de temperatură în județ: Tămașa – 5,5°C, Hida – 4,9°C și Zimbor cu – 4,3°C. În zona de Nord a județului, nivelul minim înregistrat a fost de – 4,9°C, susțin meteorologii din Zalău. Fenomenul de îngheț a fost prezent azi dimineață și în municipiul Zalău, în majoritatea zonelor din oraș. Scăderea temperaturilor i-a făcut pe mulți zălăuani să înceapă deja furnizarea căldurii în apartamente și case chiar dacă teama de valoarea mare a facturilor este tot mai mare.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “A venit frigul. La Tămașa, cele mai scăzute temperaturi din această toamnă”

  1. […] -5,5 grade este temperatura înregistrată azi dimineață în zona localității sălăjene Tămașa, potrivit meteorologilor amatori din grupul Severe Weather Alert Sălaj. Noaptea trecută a adus în tot județul minime negative, pe văi temperaturile fiind cele mai scăzute. Valea Almașului a bătut recordurile de temperatură în județ: Tămașa – 5,5°C, Hida – 4,9°C și Zimbor cu – 4.3°C. În zona de Nord a județului, nivelul minim înregistrat a fost de – 4.9°C, susțin meteorologii din Zalău. Fenomenul de îngheț a fost present azi dimineață și în municipiul Zalău, în majoritatea zonelor… Citeste mai mult […]

Leave a Comment