A murit femeia grav rănită în accidentul de la Zăuan-Băi

Vești proaste vin de la spital, unde o femeie de 43 de ani a murit sâmbătă, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva, decesul survenind din cauza leziunilor deosebit de grave produse în accidentul de la Zăuan-Băi, din 24 iunie.

Reamintim că accidentul a fost produs de un  şofer de 20 de ani din judeţul Bihor, acesta intrând cu maşina într-un cap de pod, pe Drumul Comunal 96, în localitatea Zăuan-Băi. Evenimentul rutier a avut loc duminică, 24 iunie, în jurul orei 20.30, după ce tânărul neatent a apăsat prea tare pedala de accelereaţie.
În urma impactului, femeia  de 43 de ani, pasageră pe bancheta din spate, a fost rănită grav, iar pasagerul de pe locul din dreapta faţă, un adolescent de 18 ani, şi un copil de 5 ani, pasager pe bancheta din spate, toţi din judeţul Bihor, au fost răniţi uşor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Încadrarea juridică a faptei tânărului șofer a fost schimbată, acesta urmând să răspundă acum în fața legii pentru ucidere din culpă.

One Thought to “A murit femeia grav rănită în accidentul de la Zăuan-Băi”

  1. Anonim

    De ce nu-și pun oamenii centura? A, pe bancheta din spate nu trebuie?

Leave a Comment