A început marea borduriadă pe strada Sfânta Vineri din Zalău

Angajații SC Citadin SRL schimbă în această perioadă bordurile pe strada Sfânta Vineri din Zalău. În planul de activități al SC Citadin SRL, aprobat de către Consiliul Local la începutul anului, este prevăzută suma de 364.000 de lei pentru lucrări de rebordurare, asfaltare carosabil și refacere trotuare pe această stradă din municipiu. Pentru a împiedica mașinile să mai parcheze pe trotuar, unele borduri au fost schimbate, iar altele au fost înălțate. De asemenea, trotuarele pline de gropi vor fi modernizate. La sfârșit, pe toată strada va fi pus covor asfaltic.
Concomitent, strada Tudor Vladimirescu este lărgită pe tronsonul de 250 de metri dintre blocul Dalia și intersecția cu strada Porolissum. Va fi amenajată o bandă de preselecție dedicată mașinilor care opresc la semafor pentru a face stânga către Spitalul Vechi. Prin această măsură se dorește eliminarea blocajelor din trafic la orele de vârf, când cozile ajungeau uneori până la autogară. Până în momentul de față au fost executate săpături din trotuar și s-a realizat zidul de sprijin. Investiția este de 116.000 de lei.

Alte articole

2 Thoughts to “A început marea borduriadă pe strada Sfânta Vineri din Zalău”

  1. zalauan

    Cu privire la str.Tudor Vladimirescu…,”Buna Dimineata” primariei Zalau…

  2. zalauan

    Am facut n de adrese in scris la Primaria Zalau cu privire la scarile apartinand domeniului public de la intrarea in blocul H14, scara A situat pe strada Dumbrava nr. 12, care se afla intr-o stare jalnica, s-au facut si gropi unde isi pot rupe copii picioarele……am primit raspuns ca o sa se refaca in trimestrul IV 2013. Tanand cont ca s-a aprobat in sedinta de Consiliu bani pentru asfaltare carosabil ar trebui sa luati masuri urgente si pentru locatarii blocului H 14.

Leave a Comment