A fi sau a nu fi? Aceasta este intrebarea

Aceste cuvinte din piesa lui William Shakespeare, IHamletI, se potrivesc ca o manusa agentilor economici care isi duc traiul de zi cu zi facand comert in chioscurile amplasate pe terenurile din proprietatea publica/privata a Municipiului Zalau. Soarta acestora atarna de un fir de par, deoarece, pe masa consilierilor municipali a ajuns un proiect de hotarare conform caruia prelungirea contractelor de inchiriere a spatiilor in cauza a fost aprobata pentru numai 2 luni.

Din referatul atasat proiectului reiese ca pe terenurile domeniului public si privat al Consiliului Local al Municipiului Zalau functioneaza un numar de 71 de chioscuri, pentru care s-au incheiat contracte de inchiriere terenuri. Prin HCL 50/2006 s-a aprobat prelungirea acestor contracte pe o perioada de 1 an de la expirarea fiecarui contract, termenul de valabilitate expirand in acest an.

Initial, in proiectul de hotarare se solicita prelungirea contractelor de inchiriere a terenurilor pe care sunt amplasate chioscurile pana in data de 31 decembrie 2008, dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din ItargI, consilierii municipali au votat doar o prelungire pentru inca 2 luni.

Ce se va intampla cu agentii economici care isi castigau existenta din acest mod de comert, vom trai si vom vedea, desi situatia nu le este deloc favorabila pana in momentul de fata.

Leave a Comment