5 motive pentru a alege florile criogenate pentru locuința ta

Florile sunt minunate în toate formele lor, indiferent de sezon. Fie că le păstrezi în vază, în ghiveci, fie în propria grădină, acestea înfrumusețează orice loc, aduc culoare și emană energie pozitivă. O modalitate inedită de a te bucura de florile pe care le îndrăgești cel mai mult este reprezentată de criogenare.

Datorită frumuseții lor, unele persoane se îndrăgostesc la prima vedere de frumusețea unor trandafiri criogenați. Printr-o tehnică naturală de conservare, criogenarea păstrează frumusețea florilor de la câteva luni până la câțiva ani. Tocmai de aceea florile conservate prin criogenare reprezintă un cadou inspirat indiferent de persoana căreia i le dăruiești.

Descoperă în continuarea acestui articol 5 avantaje pe care ți le oferă florile criogenate.

  1. Se remarcă prin rezistența îndelungată

Cu toate că florile sunt deosebit de frumoase, acestea nu rezistă trecerii timpului. Chiar și în cazul florilor păstrate la ghiveci, trebuie să descoperi formula magică de udare și lumină, pentru a le menține în viață cât mai mult timp. Totodată, acestea au o anumită perioadă de înflorire, astfel încât este imposibil să te bucuri de flori la ghiveci pe toată durata anului.

În cazul florilor păstrate la vază, acestea au o durată de viață scurtă. Tocmai de aceea florile criogenate reprezintă o bună alegere, deoarece pot rezista chiar și preț de un deceniu. În urma procesului natural de conservare, florile își păstrează textura și frumusețea până la 10 ani, astfel încât tu te poți bucura de ele o perioadă îndelungată.

  1. Sunt naturale

Criogenarea este un proces natural de conservare a florilor și o alternativă la florile sintetice. Apa și substanțele nutritive de care florile au nevoie pentru a se menține proaspete sunt înlocuite cu o formulă naturală, care asigură o conservare perfectă.

Acestea vor arăta nemaipomenit chiar și pe o perioadă de câțiva ani de la conservare. Tocmai de aceea florile criogenate sunt alese atât pentru a fi oferite cadou, cât și pentru alcătuirea buchetelor de nuntă sau pentru lumânarea de botez. Acestea își vor menține prospețimea vreme îndelungată, astfel încât tu să ai vie amintirea celor mai frumoase zile din viața ta.

  1. Arată nemaipomenit

Un alt avantaj important al florilor criogenate constă în menținerea prospețimii. Ele vor arăta ca fiind abia culese, chiar dacă sunt criogenate de câteva luni sau de câțiva ani. În cazul unor trandafiri, spre exemplu, aceștia își vor păstra eleganța.

Prin urmare, poți alege florile criogenate pentru a le dărui sau pentru a-ți decora locuința. Ele sunt dispuse în aranjamente florale cu totul unice, care te vor fermeca de la prima vedere. Fără să necesite o atenție specială, acestea vor adăuga un plus de frumusețe locuinței tale, având un rol estetic care va întregi orice încăpere.

  1. Sunt practice

Nu în ultimul rând, florile criogenate sunt practice. Uită de îngrijirea delicată  a florilor proaspete, care necesită o atenție specială. Datorită faptului că acestea sunt tratate cu formulă specială, ele nu au nevoie de apă sau de anumite condiții de luminozitate.

Florile vor arăta proaspăt pe toata durata anului, pentru ca tu să ai pata ta de culoare în propria sufragerie.

  1. Sunt economice 

Florile criogenate sunt economice, datorită rezistenței lor îndelungate. Dacă florile proaspete trebuie înlocuite cu regularitate, cele criogenate rezistă ani la rând, fără niciun efort din partea ta. Tocmai de aceea ele sunt mult mai puțin costisitoare.

Datorită acestor avantaje, florile criogenate sunt utilizate atât pentru decorarea locuinței sau a biroului, cât și pentru anumite evenimente. Unele persoane optează pentru aceste flori la nuntă, botez sau la diferite petreceri, având siguranța că aranjamentele florale își vor menține prospețimea și vor desăvârși orice decor.

De fiecare dată când ești lipsită de inspirație în alegerea unui cadou de Crăciun sau de 8 martie, găsești în florile criogenate sprijinul de care ai nevoie. Disponibile în aranjamente creative și originale, ele aduc bucurie, indiferent de ocazia cu care sunt oferite. Completează cadoul cu un obiect de suflet, precum o carte, o bijuterie handmade sau un obiect decorativ și ai descoperit formula perfectă pentru cadouri memorabile.

Cănd vine vorba de flori criogenate, ai mai multe variante din care poți alege. Pe piața vei întâlni fie un singur trandafir criogenat in cupola sau cutie, buchete de trandafiri sau alte aranjamente cu aceste flori criogenate, pe care ți-i poți face cadou sau îi poți oferi în dar. Cumpărați fie pentru tine, fie pentru o altă persoană, aceștia sunt întotdeauna o alegere inspirată, chiar și pentru cele mai pretențioase ocazii.

One Thought to “5 motive pentru a alege florile criogenate pentru locuința ta”

  1. […] Florile sunt minunate în toate formele lor, indiferent de sezon. Fie că le păstrezi în vază, în ghiveci, fie în propria grădină, acestea înfrumusețează orice loc, aduc culoare și emană energie pozitivă. O modalitate inedită de a te bucura de florile pe care le îndrăgești cel mai mult este reprezentată de criogenare. Datorită frumuseții lor, unele persoane se îndrăgostesc la prima vedere de frumusețea unor trandafiri criogenați. Printr-o tehnică naturală de conservare, criogenarea păstrează frumusețea florilor de la câteva luni până la câțiva ani. Tocmai de aceea florile conservate prin… Citeste mai mult […]

Comments are closed.