5 bijuterii din argint care nu trebuie să îți lipsească vara aceasta

Află în acest articol ce bijuterii din argint poți lua cu tine atunci când călătoreși sau la o mică promenadă, începând de la cercei din argint confortabili și sfârșind cu brățările de picior din argint deosebit de atrăgătoare.

Fiecare vară aduce cu ea vremea caldă, perfectă pentru ieșirile în oraș cu prietenii sau pentru mici escapade la mare sau la munte pline de relaxare. Dar chiar și pentru aceste mici devieri de la rutina de zi cu zi trebuie să avem pregătite ținutele potrivite, crema de soare sau bocancii de munte.

1. Pleci în drumeție? Alege cerceii potriviți care nu te încurcă în activități

Atunci când plănuiești să pleci într-o drumeție pe munte tot ceea ce porți trebuie să fie cât mai comod cu putință. Haine lejere, pantofi confortabili, numai buni pentru o sesiune intensă de urcușuri și coborâșuri. Cu toate că ținuta va arăta cel mai probabil destul de casual, asta nu înseamnă și că nu te poți bucura de bijuteriile tale favorite. Gândește-te în avand ce pereche de cercei din argint se potrivește cel mai conjuncturii. Spre exemplu, Cerceii din argint Mountain vor fi companionii tăi ideali și se vor integra perfect în peisaj.

2. Vrei să dai o fugă până la mare în weekend? Nu îți uita brățara de picior acasă!

Tinutele lejere și vaporoase de plajă îți pun îți pun în valoare frumusețea ta naturală, iar aceasta poate fi cu atât mai mult evidențiată prin câteva accesorii strălucitoare precum o brățară de picior din argint. Spre exemplu, doar asortând Brățara de picior din argint Wave cu perechea ta favorită de sandale vei obține de îndată un look mai îndrăzneț care te va face remarcată pretutindeni. Unde să mai punem că piciorul tău va deveni atât de instagramabil, încât cu greu te vei putea abține să cu adaugi câteva postări pășind în nisip, cu valurile înspumate spărgându-se la picioarele tale.

3. Ți-ai planificat o ieșire în oraș? Dă-i gata pe toți cu o pereche de cercei statement

Din când în când fiecare dintre noi simte nevoia să mai iasă din anonimat, și ce altă metodă mai bună pentru asta decât printr-o ținută ce întoarce capetele? O rochie neagră îndrăzneață sau o ținută trendy, ambele pot face furori atunci când asortezi bijuteriile potrivite. Dacă ai nevoie de puțină inspirație, poți arunca o privire la Cerceii din argint Famous – Zirconiu. În forma unor stele atât de strălucitoare, încât par a fi căzut de pe cer direct la urechile tale.

4. Pleci într-un concediu prelungit? Ia cu tine bijuterii versatile!

Atunci când bagajul e plin cu ținutele gândite în avans, încălțăminte pentru toate tipurile de vreme și crema de protecție solară nu mai rămâne prea mult loc și pentru bijuteriile tale din argint. Dar asta nu înseamnă că trebuie să îți lași micile tale iubiri de unele singure acasă, uitate în cutia cu bijuterii. Alege piesele care se pot asorta cu ușurință între ele pentru a crea un look nou de fiecare dată. Inelele din argint Layla, Cerceii din argint Tessa și Colierul din argint Double Rainbow, toate creează împreună un look chic, ca la carte.

5. Weekend de lenevit acasa? Rămâi classy cu bijuteriile tale nedespărțite din aur

Pentru că atunci când stăm în casă mereu se găsește câte ceva de făcut, o mică gustare indulgentă sau poate o baie fierbinte cu multă spumă. Dacă lifestyle-ul tău se încadrează mai degrabă în categoria activ, sau poate doar nu vrei să acorzi atât de multă grijă argintului care poate oxida, atunci cu siguranță un inel din aur 14K sau un colier din aur sunt o alegere mult mai bună pentru tine decât o pereche de cercei din argint sau o brățară de picior din argint.

Indiferent care este destinația încotro vrei să o apuci, mare, munte sau, de ce nu, canapea, te poți simți fabulos în oricare dintre aceste locuri, îndeosebi atunci când bijuteriile se asortează cu situația. Chiar și atunci când bagajul este plin până la refuz tot mai găsești un colțișor liber pentru o pereche de cercei din argint strălucitori, sau o brățară de picior inedită. Iar dacă vreodată simți că niciun model nou de bijuterie nu te mai poate surprinde, atunci trebuie neapărat să arunci un ochi pe site-ul indira.ro. Aici nu numai că vei regăsi o sursă inepuizabilă de inspirație, atât pentru design cât și pentru ținute, dar și prețurile or să te inspire să pui în coșul tău modele după placul inimii tale.