Trei idei de tricouri personalizate pentru mire și mireasă

Dacă ziua nunții reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei femei, iar ținuta abordată în cadrul acesteia este aleasă cu mult timp înainte, petrecerea de după poate fi ceva mai relaxată.

De altfel, celebra „ciorbă de potroace” este o tradiție ce nu trebuie să lipsească după nici o nuntă. Pentru a fi „puțin altfel”, mai non-conformiști și mai amuzanți, proaspeții însurăței pot purta tricouri personalizate pentru mire și mireasă, cu design deosebit.

Apariția celor doi la masa la care s-au adunat cele mai apropiate rude, îmbrăcați cu tricouri matchy, va stârni un ropot de aplauze și multă bună dispoziție. De la imagini animate, la poze reale din viața celor doi sau texte „cu direcție”, orice print îndrăzneț va transforma un banal obicei într-un spectacol amuzant.

Ce putem printa pe tricourile personalizate pentru miri?

Propunem trei idei funny și creative de imprimare a tricourilor pentru mire și mireasă:

  1. Poze de la petrecerea burlacilor/burlăcițelor

Această idee presupune o pregătire prealabilă. Mireasa trebuie să aibă un aliat de încredere prezent la petrecerea burlacilor, un „spion” care să-l imortalizeze pe viitorul mire în cele mai amuzante și inedite ipostaze. Poza obținută va fi imprimată, într-o dimensiune cât mai mare, pe tricoul pe care soțul îl va purta la petrecerea de după nuntă. Același lucru este valabil și în cazul miresei. Dacă, în mod ideal, cei doi gândesc la fel și au aceeași idee, ne putem imagina cum musafirii nu se vor mai putea opri din râs.

  1. Texte haioase cu privire la statutul actual al mirilor

Aluziile și referirile amuzante cu privire la faptul că, de acum, femeia este șefa în casă sau la faptul că bunurile materiale ar trebui puse la comun, se pot transforma foarte simplu în mesaje ideale pentru tricouri personalizate pentru miri. Iată câteva idei de astfel de texte:

  • „În sfârșit l-am prins/am prins-o!”
  • „Ce e al meu, e al meu, ce e al tău, e al nostru.”
  • „S-a schimbat conducerea.”
  • „E prea târziu să fug acum, nu?”
  1. Combinare textelor amuzante cu mici desene sugestive

Alăturarea unui text de tipul Game over! la o imagine sugestivă în care mireasa îl apucă de guler pe mire reprezintă unul dintre cele mai populare modele de tricouri personalizate pentru miri. Exemplele de mai sunt ideale pentru a fi combinate cu astfel de desene haioase. Pe lângă acestea, alte sugestii potrivite ar mai fi:

  • Mission Accomplished!
  • I got one!
  • Under new management!

RUVIX – produse personalizate care susțin creativitatea în cuplu

Considerând că viața este prea scurtă și prea frumoasă pentru a fi tratată zilnic cu sobrietate, cei de la RUVIX (firmă specializată în personalizarea tricourilor și a altor obiecte) susțin ideile creative, exprimate prin intermediul hainelor personalizate.

Serviciile precise și calitative de imprimare oferite de către companie, alături de susținerea ideilor venite din partea clienților, sunt atuurile ce au propulsat rapid compania în preferințele românilor. Gama variată de tricouri deja imprimate dispune de zeci de modele pe care clienții le vor îndrăgi imediat.

În ceea ce privește tricourile pentru miri, RUVIX merge mai departe și susține nonconformismul, prin asortarea vestimentației nașilor cu cea a proaspeților însurăței. Astfel, ideea unor tricouri personalizate pentru nași nu iese deloc din calcul!

 

Leave a Comment