2022 vs 2021: +21,8% mai mulţi turişti în România

,,Anul 2022 confirmă că România este o destinație turistică rezilientă și că am luat cea mai bună decizie privind reintroducerea voucherelor de vacanță pentru cei din sectorul bugetar, împreună cu prim-ministrul liberal Nicolae Ionel Ciucă.
Fluxul turiștilor români din unitățile de cazare din decembrie 2022 a fost aproape la același nivel cu cea din decembrie 2019. Față de 2021, cifrele din 2022 ne arată că numărul turiștilor a crescut cu 21,80%.
Pe zona turiștilor străini, am depășit 1,5 milioane, prag pe care l-am stabilit la început de an. La 1 ianuarie, am lansat și schema de incoming, destinată agențiilor de turism care vor aduce călători străini în România, în sejururi de cel puțin patru nopți.”, Constantin-Daniel Cadariu ministrul Antreprenoriatului și Turismului.
Biroul de presă al PNL
(P)

7 Thoughts to “2022 vs 2021: +21,8% mai mulţi turişti în România”

  1. […] ,,Anul 2022 confirmă că România este o destinație turistică rezilientă și că am luat cea mai bună decizie privind reintroducerea voucherelor de vacanță pentru cei din sectorul bugetar, împreună cu prim-ministrul liberal Nicolae Ionel Ciucă. Fluxul turiștilor români din unitățile de cazare din decembrie 2022 a fost aproape la același nivel cu cea din decembrie 2019. Față de 2021, cifrele din 2022 ne arată că numărul turiștilor a crescut cu 21,80%. Pe zona turiștilor străini, am depășit 1,5 milioane, prag pe care l-am stabilit la început de an. La 1… Citeste mai mult […]

    1. Jeni

      Numai succesuri cu acești foști PD-L-iști ! Dar vorbiți mai fraților și despre insuccesuri! Spre exemplu: senghenul, plagiatele, prețurile de utilități, Virgil Popescu! , etc ! Nesimțiților!!!

      1. Paula

        Bănuiți ca știți de ce au venit mai mulți turiști! Ptr ca e meritul acestor foști PD-L-iști , acestor nemernici, habarnisti și incompetenți care habar nu au pe ce lume și vremuri trăim!!!👎

        1. Emanuel

          Știți de ce au venit mai mulți turiști ? Explicația e simpla? Ca sa vadă ce tampiti , ipocriți , plagiatori , etc , conduc aceasta tara!

  2. […] ,,Anul 2022 confirmă că România este o destinație turistică rezilientă și că am luat cea mai bună decizie privind reintroducerea voucherelor de vacanță pentru cei din sectorul bugetar, împreună cu prim-ministrul liberal Nicolae Ionel Ciucă. Fluxul turiștilor români din unitățile de cazare din decembrie 2022 a fost aproape la același nivel cu cea din decembrie 2019. Față de 2021, cifrele din 2022 ne arată că numărul turiștilor a crescut cu 21,80%. Pe zona turiștilor străini, am depășit 1,5 milioane, prag pe care l-am stabilit la început de an.  » Mai multe detalii […]

  3. Anonim

    Păi a crescut spectaculos că au venit să vadă teza de așa-zis „doctorat” a flăcăului sălăjan!

Leave a Comment