2% pentru parcurile de joaca

2% pentru parcurile de joacaCampania de strangere de fonduri pentru parcurile de joaca din Zalau, derulata de autoritatile locale in colaborare cu Asociatia Crescendo prin programul Copiii Zalaului merita mai mult. Acorda-le macar 2% a reusit, la o luna de la lansare, sa adune aproximativ 2.000 de lei. Potrivit unui comunicat de presa, conducerea Primariei Zalau a analizat si posibilitatea contractarii unor credite care sa fie folosite pentru amenajarea a cat mai multe parcuri de joaca in municipiu.

Pentru a informa cetatenii cu privire la posibilitatea de a dona cei 2% din impozit pentru remobilarea spatiilor destinate copiilor, in Zalau au fost distribuiti pana acum 2.000 de fluturasi, iar 200 de afise au fost amplasate inclusiv pe mijloacele de transport in comun.

Anul trecut, in urma campaniei similare, s-au colectat de la zalauanii persoane fizice si juridice 8.500 de lei ce vor fi folositi, in 2007, pentru amenajarea unui nou loc de joaca pentru copii. Persoanele care doresc sa se alature campaniei prin directionarea a 2% din impozitul pe venit pentru parcurile de joaca din Zalau pot sa faca acest lucru pana in 15 mai anul curent.

Leave a Comment