Zălăuanca Dorica Dan prezintă nevoile pacienților cu boli rare în Parlamentul European al Dizabilităților

Președinta Alianței Naționale pentru Boli Rare din România, zălăuanca Dorica Dan, prezintă astăzi în Parlamentul European al Dizabilităților nevoile persoanelor cu dizabilități cauzate de bolile rare. Dorica Dan a vorbit în numele Organizației Europene a Bolilor Rare. Zălăuanca este și cea care coordonează NoRo, centrul pilot pentru boli rare pe care tot ea l-a înființat la Zalău, o premieră pentru România. Dorica este inițiatoarea a nenumărate proiecte naționale și internaționale, toate menite să îmbunătățească viața pacienților cu boli rare.

One Thought to “Zălăuanca Dorica Dan prezintă nevoile pacienților cu boli rare în Parlamentul European al Dizabilităților”

  1. […] Președinta Alianței Naționale pentru Boli Rare din România, zălăuanca Dorica Dan, prezintă astăzi în Parlamentul European al Dizabilităților nevoile persoanelor cu dizabilități cauzate de bolile rare. Dorica Dan a vorbit în numele Organizației Europene a Bolilor Rare. Zălăuanca este și cea care coordonează NoRo, centrul pilot pentru boli rare pe care tot ea l-a înființat la Zalău, o premieră pentru România. Dorica este inițiatoarea a nenumărate proiecte naționale și internaționale, toate menite să îmbunătățească viața pacienților cu boli rare. Citeste mai mult […]

Leave a Comment