VLAD VOICULESCU: ”România este în top 5 mondial după numărul infectărilor şi după numărul de decese”

Vlad Voiculescu, fostul ministru USR PLUS al Sănătăţii, arată că România s-a clasat în top 5 mondial după numărul infectărilor şi după numărul de decese, potrivit statisticii portalului specializat Worldometer, informează G4media.ro.

„Suntem în top 5 mondial alături de ţări cu o populaţie de cel puţin 3,5 ori mai numeroasă.

– Rusia are o populaţie de 146 milioane.

– Filipine are o populaţie de 110 milioane.

– Iran are o populaţie de 84 milioane.

– Tailanda are o populaţie de 70 milioane.

România normală promisă a fost în ultimele luni un stat complet iresponsabil faţă de proprii cetăţeni. Nicio altă ţară din UE nu are o rată de vaccinare mai dezastruos de mică decât noi, în consecinţă primul stat membru din UE este doar pe locul 18 după numărul de decese (Polonia: 29 decese)”, a scris Voiculescu pe Facebook.

România a înregistrat peste 11.000 de infectări – recordul absolut în pandemie – şi peste 200 de decese, notează sursa citată.

„Florin Cîţu nu doar că ar fi trebuit să îşi dea singur demisia pentru nenorocirea în care ne-a adus. Într-o Românie normală, aşa cum le-a fost promisă românilor, un premier care îşi asumă cel mai mare eşec de sănătate publică de după revoluţie ar trebui pur şi simplu să se retragă spăşit din politică. În zilele cât mai stă acolo, ar face bine să înceteze cu manipularea datelor pandemiei şi să solicite de urgenţă ajutor internaţional! Din fericire acum sunt ţări care vor putea să ne ajute – ei au ştiut să îşi protejeze populaţia, sistemul sanitar şi economia”, a mai scris Voiculescu.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

2 Thoughts to “VLAD VOICULESCU: ”România este în top 5 mondial după numărul infectărilor şi după numărul de decese””

  1. Marius

    Asta înseamnă că nici,, domnia voastră ” nu și-a făcut treaba în calitate de ministru al sănătății!!!
    Rușine!!!

    1. I.C.

      Dar cum explici că aproape 70% din cetățenii români nu vor să se vaccineze? Că le bagă chip, 666, le cresc pene/solzi, le schimbă adn, devin sterpi pe 3 generații (a patra nu), așa le-a zis popa sau feisbucu, că-i experimental, că-i doar răceală și cîte alte prostovănii – de astea tot Voiculescu-i vinovat? S-au vaccinat sute de milioane în Uniunea Europeană, numa românii „mai au dubii”.

Leave a Comment