Spitalul din Șimleu Silvaniei, dotat cu computer tomograf

Șimleuanii care vor să beneficieze de serviciile unui computer tomograf nu trebuie să se mai deplaseze la spitalul din Zalău sau la alte unități medicale. Spitalul din oraș are un nou computer tomograf, a anunțat în această dimineață primarul orașului Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr.

„Am fost cu directorul din partea Agenției de Dezvoltare Regională, cu echipa primăriei și cu managerul spitalului pentru a verifica instalarea noului computer tomograf. În perioada următoare va fi pus în funcțiune, iar șimleuanii nu vor mai trebui să facă drumuri la Zalău. De asemenea, avem un nou laborator de sterilizare. De trei ori pe săptămână, ustensilele și alte materiale trebuiau transportate la Zalău, operațiune care generează consum de timp și costuri mai mari. Se încheie și etapa asta”, a transmis primarul orașului Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr.

One Thought to “Spitalul din Șimleu Silvaniei, dotat cu computer tomograf”

  1. […] Șimleuanii care vor să beneficieze de serviciile unui computer tomograf nu trebuie să se mai deplaseze la spitalul din Zalău sau la alte unități medicale. Spitalul din oraș are un nou computer tomograf, a anunțat în această dimineață primarul orașului Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr. „Am fost cu directorul din partea Agenției de Dezvoltare Regională, cu echipa primăriei și cu managerul spitalului pentru a verifica instalarea noului computer tomograf. În perioada următoare va fi pus în funcțiune, iar șimleuanii nu vor mai trebui să facă drumuri la Zalău. De asemenea, avem… Citeste mai mult […]

Leave a Comment