Scapă de celulită și de grăsimea în exces cu radiofrecvența corporală

Sursă foto: Skin MD

     Vrei să scapi de celulită, de pielea lăsată (flască)? De bărbia dublă? De grăsimea în exces de pe coapse, brațe, abdomen? 

        Știai că majoritatea femeilor se confruntă în timpul vieții cu problema celulitei, indiferent de stadiu?

       Da, este o problemă frecventă care ne împiedică de multe ori să ne bucurăm de momentele relaxante de la plajă sau să îmbrăcăm tricouri cu mânecă prea scurtă. 

           Dar este timpul să spui ADIO celulitei, și celorlalte probleme legate de fizicul tău care te supără. Cum? Folosind o metodă revoluționară noninvazivă, nedureroasă, ale cărei rezultate sunt vizibile de la prima ședință, metodă denumită radiofrecvență corporală, realizată cu aparatul Venus Legacy.

     Ce este radiofrecvența corporală?

           Un tratament care te ajută să-ți redefinești trupul. Să-l sculptezi. Cu ajutorul acestui tratament, tratezi una dintre cele mai problematice aspecte, celulita, dar și alte detalii fizice care te nemulțumesc.

           Este un tratament alternativ la metodele chirurgicale, în timpul căruia nu simți durere, nefiind nevoie de recuperare ulterioară cum se întâmplă în cazul altor tratamente.

       De ce să alegi acest tratament? 

            Pentru că scapi de celulită și de grăsimea în exces. Pentru că se reduce numărul centimetrilor din circumferință. Pentru că pielea ta va fi mai netedă, mai fermă și mai plăcută la atingere. 

            Ce este cu adevărat incredibil la acest aparat este efectul său pe termen lung. Ne referim la faptul că o dietă sănătoasă alături de un program zilnic de exerciții zilnice va preveni apariția celulitei. 

            O poți utiliza chiar și după naștere pentru tonifierea pielii. Așa că dacă ești proaspătă mămică și ai această problemă cu pielea, radiofrecvența corporală îți este recomandată, cu excepția situației în care alăptezi. 

            Este cea mai puternică radiofrecvență corporală multi-polară cu aplicator 4d, cea mai nouă soluție medicală pentru remodelare corporală și cea mai sigură. 

     Pentru cine este contraindicată această metodă?

  • Persoanelor care stimulator cardiac intern
  • În caz de cancer sau antecedente
  • În caz de inflamație a zonei pe care urmează să se aplice tratamentul
  • Dacă ești însărcinată sau alăptezi
  • Dacă suferi de varice sau de boli autoimune în strânsă legătură cu pielea

         Radiofrecventa corporala cu Venus Legacy este o metodă care te ajută să te bucuri de rezultate imediate, pe termen lung, după doar câteva ședințe, în cadrul clinicii Re:Invent FIT din București, unde te poți programa online accesând reinventfit.ro. 

      Așadar, concret, ce poate fi tratat cu ajutorul acestei metode?

  • Celulita
  • Pielea lăsată de pe brațe
  • Țesutul adipos în exces (depunerile localizate cu strat de grăsime), dar și alte probleme ce țin de frumusețea exterioară. 

        Cu alte cuvinte, radiofrecvența corporală îți remodelează trupul în câteva ședințe, iar rezultatele se mențin pe termen lung atât timp cât stilul tău de viață este unul sănătos, și aici ne referim la hrană sănătoasă și mișcare zilnică. 

        Este o metodă sigură fiind aprobată de FDA în urma studiilor clinice care s-au întins pe o durată de câțiva ani. 

         Programează-te online pe reinventfit.ro pentru a scăpa de celulită, grăsimea în exces și pielea lăsată cu Venus Legacy.

        Înfrumusețează-te pentru că meriți!

One Thought to “Scapă de celulită și de grăsimea în exces cu radiofrecvența corporală”

  1. […] Sursă foto: Skin MD      Vrei să scapi de celulită, de pielea lăsată (flască)? De bărbia dublă? De grăsimea în exces de pe coapse, brațe, abdomen?          Știai că majoritatea femeilor se confruntă în timpul vieții cu problema celulitei, indiferent de stadiu?        Da, este o problemă frecventă care ne împiedică de multe ori să ne bucurăm de momentele relaxante de la plajă sau să îmbrăcăm tricouri cu mânecă prea scurtă.             Dar este timpul să spui ADIO celulitei, și celorlalte probleme legate de fizicul tău care te supără. Cum? Folosind o metodă revoluționară… Citeste mai mult […]

Comments are closed.