Şapte sălăjeni muşcaţi de câini în weekend

Nu mai puţin de şapte sălăjeni, cu vârste cuprinse între cinci şi 61 de ani, au ajuns în weekend la Urgenţă, după ce au fost muşcaţi de câini cunoscuţi. Potrivit Codruţei Puşcaş, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Zalău, în niciunul din cele şapte cazuri nu a fost necesară spitalizarea.

Peste 300 de pacienţi au ajuns, în perioada 6-8 septembrie, la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) al SJU Zalău, cu zece mai mulţi decât weekendul anterior. Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti menţionate, la finele săptămânii trecute au fost înregistrate 310 cazuri, din care doar 86 dintre acestea au reprezentat urgenţe medicale reale.
În perioada menţionată s-a înregistrat o scădere a cazurilor de gastrită, gastroduodenită, enterocolită şi gastro-enterocolită, respectiv cu 12 mai puţine faţă de aceeaşi perioadă a săptămânii precendente. În schimb, a crescut numărul persoanelor diagosticate cu plăgi, fracturi, traumatisme şi entorse. Astfel, potrivit sursei citate, la finele săptămânii trecute, 84 de sălăjeni au primit astfel de diagnostice, mai mulţi cu 17 faţă de weekendul anterior.Tot în perioada 6-8 septembrie, au ajuns la UPU nouă persoane cu probleme cauzate de hipertensiunea arterială, iar alţi nouă sălăjeni au ajuns la spital cu răni provocate în urma unor agresiuni ori în în urma unor accidente rutiere. Din totalul cazurilor tratate, medicii au dispus internarea pentru 86 de persoane.

Alte articole

5 Thoughts to “Şapte sălăjeni muşcaţi de câini în weekend”

 1. maria

  sa fie adunati toti caini si omorati

 2. Anonim

  sa mori tu, Maria?

  1. soso

   bai anonim de la 8.43, du-i acasa daca-ti plac asa mult. nici macar nu ai bunul simt sa postezi numele. anonim esti anonim ramai

 3. Anonim

  Bai,da’ soso ce-i?

 4. Anonim

  luatio si pe elizabeta ionesu

Leave a Comment