Operație de excepție realizată de medicul Florian Neaga

La sfârșitul săptămânii trecute, una din reușitele medicului Florian Neaga a fost remarcată pe site-ul Rondamedical ca o intervenție chirurgicală de excepție. Este cazul unui pacient de doar 22 de ani, care a suferit un accident de muncă în urma căruia gamba, partea dintre genunchi și gleznă, i-a fost strivită complet, potrivit unei informări publice. Osul era spart în fragmente mici, iar asta a afectat și mușchii și tegumentele. Reconstrucția piciorului era la limita imposibilului. Medicul Florian Neaga a luat decizia de a fi tratat cu imobilizare prin fixator extern, multe grefe musculocutanate si ulterior reunirea și imobilizarea fragmentelor osului cu tijă centromodulară blocată. „Operația a implicat pricepere, creativitate, muncă și tehnică medicală avansată. O soluţie chirurgicală de înaltă generaţie. Fără speranță la momentul accidentului, tânărul și-a recuperat piciorul și poate merge. De-a lungul deceniilor, medicul Florian Neaga a tratat multiple traumatisme prin accidente de circulație, de muncă și sportive. S-a specializat în ortopedie și, după rezidențiatul la clinica de Ortopedie din Cluj-Napoca, a ales să revină în Zalău, unde profesează la Spitalul Județean de Urgență”, scrie Rondamedical.

7 Thoughts to “Operație de excepție realizată de medicul Florian Neaga”

 1. […] La sfârșitul săptămânii trecute, una din reușitele medicului Florian Neaga a fost remarcată pe site-ul Rondamedical ca o intervenție chirurgicală de excepție. Este cazul unui pacient de doar 22 de ani, care a suferit un accident de muncă în urma căruia gamba, partea dintre genunchi și gleznă, i-a fost strivită complet, potrivit unei informări publice. Osul era spart în fragmente mici, iar asta a afectat și mușchii și tegumentele. Reconstrucția piciorului era la limita imposibilului. Medicul Florian Neaga a luat decizia de a fi tratat cu imobilizare prin fixator extern,… Citeste mai mult […]

  1. Anonim

   Măcar la medicina se pricepe ca în parlament taie frunze la câini. Ham ham

   1. Anonim

    Faptul ca cineva alege sa nu trâmbiteze pe toate canalele de comunicare despre fiecare realizare sau despre fiecare reușită în plan politic nu înseamnă că nu își face treaba.Fiecare are dreptul sa aleagă nivelul de vizibilitate publica pe care si-l dorește.Cred ca e foarte simplu de înțeles, ca un om care în profesia de baza își face treaba cu profesionalism și cu bună credință în nici o alta ipostaza nu își va permite sa facă altfel.E foarte trist ca nu putem sa apreciem o reușită profesională a unui medic indiferent de culoarea politica si sa ne bucuram pentru pacientul care beneficiat de ajutor.

 2. O pacienta

  Medic foarte bun, păcat că a intrat în mizeria numită politică și nu poate fi găsit pentru nevoile populației.

 3. Prof. Marin ȘTEFAN

  Da, operație de excepție! Până la urmă, fiecare operație medicală trebuie să fie de excepție pentru sănătatea bolnavilor. Aceasta, pentru că, așa cum zicea Hipocrat, sănătatea este o comoară pe care puțini știu s-o prețuiască. Iată, domnul doctor Florian Neaga, în spiritul jurământului depus (cel al lui Hipocrat), știe s-o prețuiască în beneficiul oamenilor, al celor care îi solicită ajutorul, dorind să fie sănătoși. Printre aceștia mă număr și eu, fiindcă am beneficiat în câteva rânduri de ajutorul domniei sale. În acest context, afirm cu tărie că domnul doctor Florian Neaga este un iscusit medic ortoped, unul de excepție. Felicitări, domnule Doctor! Și, deopotrivă, mulțumiri! Să aveți multă sănătate și deplin succes în această nobilă activitate! S-auzim de bine, în liniște și pace! Doamne-ajută! Marin ȘTEFAN

 4. Sur catalin

  Operația pe care doctorul Florian Neaga a realizat-o a fost cu adevărat complexă și remarcabilă. După un accident atât de grav, în care gamba pacientului a fost strivită complet, era o adevărată provocare să reconstruiască piciorul. Cu ajutorul fixatorului extern, grefelor musculocutanate și utilizând o tehnică avansată de reunire și imobilizare a fragmentelor osoase, a reușit să obțină rezultate incredibile. Este uimitor cum a putut să aducă speranță și să ofere pacientului posibilitatea de a merge din nou. Cu siguranță, experiența și priceperea doctorului Florian Neaga sunt de neprețuit în tratarea traumatismelor provocate de accidente. Este un adevărat profesionist în domeniul ortopediei și este minunat că a ales să profeseze în Zalău, contribuind la îngrijirea pacienților la Spitalul Județean de Urgență.

 5. Tamara Szeker

  Multe realizări pe plan profesional,felicitări ,sanătate si putere de muncă!

Leave a Comment