O nouă serie de bilete de tratament pentru seniorii sălăjeni

O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionarii sălăjeni a ajuns la Casa Județeană de Pensii (CJP) Sălaj. Astfel, seria a XII-a beneficiază de 209 bilete în stațiunile 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Călimănești, Căciulata, Covasna, Felix, Geoagiu Băi, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Moneasa, Ocna Șugatag, Olănești, Saturn, Slănic Prahova, Sovata, Târgu Ocna, Turda, Tușnad, Tășnad, Techirghiol și Vatra Dornei. Sejururile vor începe din 27, 28, 29 și 30 august, în funcție de stațiune. Biletele se pot ridica de la sediul instituției, zilnic, de luni până joi, între orele 8 -14, iar vineri între orele 8-13. Data limită pentru ridicarea biletelor de tratament pentru seria 12 este 17 august 2017, ora 14. În cazul neridicării biletelor până la data menționată, acestea pot fi eliberate altor persoane îndreptățite, potrivit legii și în conformitate cu Criteriile de acordare a acestora, începând cu data de 18 august 2017, până la data de 25 august 2017.

Cei care doresc să ridice aceste bilete trebuie să țină cont de faptul că în zilele de luni, 14, și marți 15 august, Casa de Pensii este închisă.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear. Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile.

Până în prezent, în 2017, la CJP Sălaj, au fost depuse 3.518 cereri privind acordarea de bilete de tratament. Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numărul de telefon 0260/622.990 – Compartiment Bilete de Tratament.

 

Alte articole

Leave a Comment