Noi bilete de tratament balnear

Potrivit unui comunicat de presă primit de la Casa Județeană de Pensii Sălaj (CJP Sălaj), la nivel de județ s-au alocat 146 de bilete de tratament pentru seria 10, care se pot folosi pentru relaxare și tratament în 17 stațiuni din țară (1 Mai, Bizușa, Buziaș, Căciulata, Covasna, Felix, Geoagiu, Herculane, Moneasa, Mangalia, Ocna Șugatag, Olănești, Saturn, Turda, Tușnad, Tășnad și Vatra Dornei).

Redistribuirea biletelor de tratament pentru seria 10, care nu au fost ridicate de către titulari în perioada alocată, se va face în perioada 17 – 24 iulie, în funcție de punctajul obținut în urma depunerii cererii la sediul instituției.

Potrivit CJP Sălaj, sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile. Acesta include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul beneficiarului pentru 12 zile. Până la această dată, la sediul instituției au fost depuse 2.481 de cereri privind acordarea de bilete de tratament.

Cei interesați de obținerea mai multor informații sau detalii suplimentare legate de biletele de tratament din noua serie pot apela numerele de telefon 0260.622.990 sau 0799.902.699.

3 Thoughts to “Noi bilete de tratament balnear”

  1. […] Potrivit unui comunicat de presă primit de la Casa Județeană de Pensii Sălaj (CJP Sălaj), la nivel de județ s-au alocat 146 de bilete de tratament pentru seria 10, care se pot folosi pentru relaxare și tratament în 17 stațiuni din țară (1 Mai, Bizușa, Buziaș, Căciulata, Covasna, Felix, Geoagiu, Herculane, Moneasa, Mangalia, Ocna Șugatag, Olănești, Saturn, Turda, Tușnad, Tășnad și Vatra Dornei). Redistribuirea biletelor de tratament pentru seria 10, care nu au fost ridicate de către titulari în perioada alocată, se va face în perioada 17 – 24 iulie,… Citeste mai mult […]

  2. […] Potrivit unui comunicat de presă primit de la Casa Județeană de Pensii Sălaj (CJP Sălaj), la nivel de județ s-au alocat 146 de bilete de tratament pentru seria 10, care se pot folosi pentru relaxare și tratament în 17 stațiuni din țară (1 Mai, Bizușa, Buziaș, Căciulata, Covasna, Felix, Geoagiu, Herculane, Moneasa, Mangalia, Ocna Șugatag, Olănești, Saturn, Turda, Tușnad, Tășnad și Vatra Dornei). Redistribuirea biletelor de tratament pentru seria 10, care nu au fost ridicate de către titulari în perioada alocată, se va face în perioada 17 – 24 iulie,…  » Mai multe detalii […]

  3. cetatean

    Da, dar mi-e groaza, cand o sa fiu pensionar,cum va trebui sa procedez sa beneficiez de un bilet de tratament de acest fel! Trebuie sa ma gandesc la cine sa apelez, cum sa o recompensez pe persoana respectiva care ma ajuta etc.? Atatea probleme, inca de rezolvat.

Leave a Comment