MARCEL CIOLACU: „Valoarea normei de hrană pentru pacienţii din spitale se va dubla”

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat că valorea normei de hrană pentru pacienţii din spitale se va dubla, iar aceeaşi valoare va fi acordată şi pentru masa copiilor din centrele de plasament, informează news.ro.

Astfel alocaţia de hrană pentru bolnavii din spitale va creşte de 11 lei la 22 lei, iar pentru copiii din centrele de plasament va creşte de la 16 lei la 22 lei.

„Valorea normei de hrană pentru pacienţii din spitale se va dubla. Aceeaşi valoare va fi acordată şi pentru masa copiilor din centrele de plasament. Este o măsură de bun-simţ, având în vedere contextul economic, pe care o vom adopta foarte repede în Parlament”, a scris Marcel Ciolacu, joi pe Facebook.

El a mai spus că era necesară îmbunătăţirea hranei pe care o primesc pacienţii pe perioada internării.

„În guvernarea PSD am deschis din nou spitalele pentru pacienţii cronici, dar era nevoie şi de îmbunătăţirea urgentă a hranei pe care oamenii o primesc pe perioada internării. Toate celelalte norme speciale de hrană, cum sunt cele pentru bolnavii care trebuie să urmeze un anumit regim în funcţie de boală, se vor dubla în mod corespunzător”, a completat liderul social-democraţilor.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

2 Thoughts to “MARCEL CIOLACU: „Valoarea normei de hrană pentru pacienţii din spitale se va dubla””

  1. […] Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat că valorea normei de hrană pentru pacienţii din spitale se va dubla, iar aceeaşi valoare va fi acordată şi pentru masa copiilor din centrele de plasament, informează news.ro. Astfel alocaţia de hrană pentru bolnavii din spitale va creşte de 11 lei la 22 lei, iar pentru copiii din centrele de plasament va creşte de la 16 lei la 22 lei. „Valorea normei de hrană pentru pacienţii din spitale se va dubla. Aceeaşi valoare va fi acordată şi pentru masa copiilor din centrele de plasament.…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment