La Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, Şef interimar la Cardiologie

La o zi după ce Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a făcut publică informaţia potrivit căreia doctorul zălăuan Minodora Bogdan s-ar afla în incompatibilitate, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău a decis eliberarea acesteia din funcţia de şef al Secţiei Cardiologie.
Până la organizarea unui concurs pentru ocuparea acestei funcţii, interimatul va fi asigurat de către doctorul Aurelia Gudal, ne-au comunicat reprezentanţii celei mai mari unităţi medicale din judeţ.
“Solicitarea privind organizarea concursului pentru ocuparea postului de medic şef Secţia Cardiologie în cadrul SJU Zalău a fost transmisă spre publicare Ministerului Sănătăţii, urmând ca în perioada următoare să fie organizat concursului pentru ocuparea acestei funcţii”, a precizat Laurenţiu Barna, managerul Spitalului Judeţean.
Reamintim că fosta şefă a Secţiei Cardiologie, medicul Minodora Bogdan, a fost găsit în incompatibilitate, ca urmare a deţinerii simultane de funcţii. Potrivit unui comunicat de presă ANI, aceasta “se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 1 august 2007 întrucât deţine, simultan, funcţiile de şef secţiei şi administrator al SC Policlinica Doctor Bogdan SRL. Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispoziţiile art. 180, alin. (1), lit. b) coroborate cu dispoziţiile art. 184, alin. (12) din Legea nr. 95/2006 (în forma în vigoare până în data de 28.08.2015), respectiv, dispoziţiile art. 178, alin. (1), lit. b) coroborate cu dispoziţiile art. 185, alin. (15) din Legea nr. 95/2006, în vigoare în data de 28 august 2015”.

Alte articole

One Thought to “La Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, Şef interimar la Cardiologie”

  1. Anonim

    Lasa ca i hina la barosana!

Leave a Comment