La Spitalul Judeţean, curs de puericultură pentru viitorii părinţi

Viitorii părinţi sunt aşteptaţi să participe la o nouă sesiune a cursului gratuit de puericultură “Şcoala mamei”, organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău. Cursul este susţinut de către specialişti în obstetrică-ginecologie, neonatologie, nutriţionişti, psihologi şi moaşe din cadrul celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ şi va demara vineri, 12 februarie.
Din iulie 2015, când “Şcoala mamei” a demarat în judeţ, şi până în prezent, cursul a fost absolvit de 60 de viitoare mămici şi de 28 viitori tătici. Pentru că au participat la curs, aceştia din urmă au obţinut atestatul de puericultură, beneficiind, astfel, de zece zile de concediu legal la naşterea copilului. “Cursul se întinde pe parcusul a cinci săptămâni, cu câte o întâlnire pe săptămână, şi cuprinde cinci module: două de obstetrică, două de neonatologie şi unul de nutriţie. Pentru a beneficia de zilele libere, tăticii trebuie să încheie minim două module, respectiv de cele de neonatologie.”, ne-a declarat Claudia Indrecan, asistent-şef Secţia Obstetrică-Ginecologie şi iniţiator al “Şcolii mamei”.
Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri la curs, părinţii în devenire pot lua legătura cu Claudia Indrecan, telefon 0745-027525.

Alte articole

One Thought to “La Spitalul Judeţean, curs de puericultură pentru viitorii părinţi”

  1. Anonim

    Foarte frumos si interesant .Bravo celor care au initiat aceste cursuri.Bravo persoanelor care predau aceste cursuri. Indemn si pe alti tineri viitori parinti sa participe la aceste cursuri ,unde invata multe lucruri noi . Inca odata felicitari !

Leave a Comment