Episcopul Sălajului, infectat cu Coronavirus

Sâmbătă, 31 octombrie, Petroniu Florea, episcopul Sălajului, a fost confirmat ca infectat cu Covid 19. El a fost transportat pentru tratament la un spital din Cluj-Napoca. Vom reveni cu amănunte.

M. S.

18 Thoughts to “Episcopul Sălajului, infectat cu Coronavirus”

 1. Anonim

  De ce la Cluj Napoca? La unii vine ambulanta dupa 5 ore si functioneaza in regim de maxi-taxi si Maria Sa este trimis la Cluj. Nimic nou sub soare.

  1. Anonim

   Domnul sa-l imburde-n rai !!
   si poate daca avem noroc se desfinteaza aceasta episcopie de salaj, caci nimeni nu o sa-i simta lipsa !!!

   1. Anonim

    De ce nu incapeti de Episcopia Salajului daca Credintiosii so Preotii din Salaj au dorit si au infintat-o cu ce va deranjeaja pe d-voastra

  2. Anonim

   pentru ca s-a aflat intr-o stare grava si medici au hotarat sa-l trimita la Cluj

 2. Anonim

  Doamne! Nu putem renunță la răutăți nici în momentele astea?

  1. Anonim

   rautati? la popi ?
   pa astia nici dracu nu ii mai sperie, dapoi Dumnezo !!

 3. Anonim

  Oh Doamne sper sa-i treaca repede sa nu i se albeasca barba. Numai acum cateva zile si-a vopsit-o :(((

 4. Ramona

  Cred ca i se trage de la prea multe mese incarcate cu somon si bere !

 5. Anonim

  Un ipocrit la maxim. Sper să-i dea DUMNEZEU numai ce merită, lui și la toată echipa lui care propovăduia nesupunere la reguli. Cine-i cauta la averi?

  1. Anonim

   Vezi să nu vomiți de atâta răutate!

 6. Anonim

  In Zalau nu exista spital ????

  1. Anonim

   pt el, cel cu 2-3 perechi de oua,(asa il luda maicutele) nu exista spital in Zalau-Salaj !! aici exista doar fraieri mulsi de bani sa poata trai el in lux !!

   1. Anonim

    Daca o sa vi-se ceara dovezi ca asa o zis maicutele puteti si dovedii??? tocmai ca a fost internat la Zalau si transferat la Cluj, nu traeste in lux, inainte de a vorbi v-ati documentat si nu traeste pe banii nimanui ca este angajat si are salar, ba din contra a donat si din salar pentru anumite biserici care sunt in consctructii si pentru Sediul Eparhial

 7. Dacă e blasfemie să porți mască pe bot, asta însemnând că nu crezi că Dumnezeu te apără de Covid, nu este și blasfemie să mergi la spital după ce te-ai infectat? De ce a fugit repede la spital, nu mai crede că beneficiază de proteția divină? Fi-v-ar rușine, prostiți populația.

 8. Anonim

  Interesant e ca acest personaj nu crede ca exista COVID 19. Acum totul a ramas pe mana lui Ionut…… tipul Acela brunetel care lucreaza doar fara facturi si la negru cu banii luati din parohiile de pe teritoriul judetului. Stiti dvs….. o carte scrisa la ordinal celui cu covid care costa cat in porc de craciun, o haina preoteasca vanduta cu cateva sute de euro catre fiecare biserica… asta ca vrea ca nu vrea preotul………. sa nu uitam ca acesti doi indivizi mai au in constructive fiecare cate o casa si nu asa de simplu muritor….. pentru ei totul e in bisnis

 9. Anonim

  sa-l Ia Domnul la EL !! sa nu se mai chinuiasca saracul expiscop pe lumea asta, caci greu i-a fost !!! a tras saracul in jug sa aiba ce pune pe masa !!

 10. Elide

  Dumnezeu nu doarme.Fiecare după cum isi asterne.Am fost la o sfințire a unei Biserici si l-am văzut la masa cum a servit o prajitura cu furcutila.un pol prea ingamfat.tot respectul pentru preoții care sunt preoți cu adevărat.

 11. […] PS Ambrozie, Episcopul Giurgiului au fost internați cu coronavirus, dar au scăpat cu bine. Recent  PS Petroniu, Episcopul Sălajului, a ajuns și el internat din această […]

Leave a Comment