Coronavirusul explodează în Sălaj: 10 cazuri noi, raportate sâmbătă

Record îngrijorător în Sălaj, atins sâmbătă. Zece noi cazuri de infectare ci Covid-19 au fost raportate astăzi,la nivelul județului. Şi mai grav este faptul că aria de extidere a infectărilor este tot mai mare. Cazurile au fost depistate în Şărmăşag, Treznea, Someş Guruslău, Bălan şi Derşida. Numărul de cazuri a ajuns la 152 în  Sălaj, iar la nivel național, de asemenea, a fost atins un nou record negativ: 1.248 cazuri noi, raportate sâmbătă la ora 13.

15 Thoughts to “Coronavirusul explodează în Sălaj: 10 cazuri noi, raportate sâmbătă”

 1. Anonim

  Felicitari pentru promptitudinea si acuratetea articolului !!!

 2. Anonim

  psd-istii care nu cred sa le faca urgent o vizita celor contaminati

 3. Anonim

  corect: 1284 cazuri noi la nivel național

 4. Anonim

  Ar fi timpul sa carantinam telep si dersida

 5. Anonim

  Lasa-l sa explodeze! Cumva trebuie sa moara si virusul asta :))

  1. Maria

   Ai vrea sa fii printre cei infectati tu si familia ta?Nu iti este frica de Dumnezeu?
   Acum se vede tot ce inseamna educatie:(cei sapte ani de acasa,educatie spirituala,religioasa,scoala).Daca am avea asta am sti sa ne respectam unii pe altii,sa ne rugam unii pentru altii in momentele astea,sa avem frica de Dumnezeu!!!
   Doamne ajuta si multa sanatate tuturor!!!

 6. Anonim

  Stare de urgență 3! E singura soluție.Si desfiintat CCR ul cu PSD cu tot .

 7. Anonim

  Desfiintata toata clasa politica pentru cea mai dezastruoasa gestionare din intreaga UE a pandemiei. Si o noua stare de urgenta cu amenzi uriase pentru nesimtitii si incobstientii care topaie la petreceri si stau in cluburi bot in bot dupa care vin acasa si raspabdesc virusul in cateva zile. Suntem o natie batuta de Dumnezeu pentru ca suntem prosti, needucati,hoti, lasi, lenesi si nu ne pasa nici macar cand moartea bate la usa. Condusi de oameni asemenea! Ne meritam soarta!

 8. Anonim

  Din pacate subscriu Anonim 25 iulie 2020 at 18:19,,as vrea sa spun ca nu e asa … 🙁

 9. Anonim

  “Impactul deciziilor a două instituții din statul român este devastator. România este deja focarul nr. 1 al Europei după ce Avocatul Poporului și Curtea Constituțională a României (CCR) au dat drumul la infectarea în masă, prin hotărâri luate urmare a mesajelor transmise de reprezentanți ai PSD-ALDE-Pro România. Liderii partidelor ștampilate drept ”Ciuma Roșie” au încurajat populația să nu creadă în pericolul COVID 19. Discursurile lor au ajuns la populație, încurajate de unii jurnaliști și artiști iresponsabili, iar efectul este devastator.”

 10. Anonim

  ROMANIA, DEZASTRU EPIDEMIOLOGIC! 25 IULIE: 1.284 de noi cazuri depistate în ultimele 24 de ore, un nou record absolut!
  CAUZE PRIMARE :
  1. DECIZIILE CCR, urmare a sesizarilor Avocatului Poporului pesedist
  2. PSD SI PROPAGANDA PSD

  RECHIZITORIU COMPLET:

  1. DECIZII ALE CCR date in plina pandemie, urmare a unor sesizari din partea Avocatului Poporului:
  ➡️ Dupa ce a fost in vigoare 21 de ani, articolul 28 din OUG 1/1999 privind Starea de Urgenta (amenzi si alte sanctiuni pentru incalcarea starii de urgenta) a fost declarat neconstitutional pe 7 mai 2020!
  ➡️ Dupa ce a fost in vigoare 16 ani, OUG 21/2004 privind Starea de Alerta a fost declarata neconstitutionala pe 13 mai 2020, de aici a rezultat vidul legislativ de trei zile de dupa 15 mai!
  ➡️ Dupa ce a fost in vigoare 14 ani, articolul 25 alin. (2) din Legea nr. 95/2006, care stabileste „măsurile privind prevenirea și gestionarea situațiilor de urgență generate de epidemii” a fost declarat neconstitutional pe 25 iunie 2020!

 11. Anonim

  Deciziile CCR au dezarmat Guvernul in lupta cu pandemia

  Dupa Decizia CCR din 25 iunie, publicata pe 2 iulie, si pana pe 20 iulie cand noua lege a intrat in vigoare, Romania a fost SINGURUL STAT DIN LUME in care :
  ➡️ Bolnavii de Covid au putut pleca din spitale, atat pacientii simptomatici / foarte contagiosi, cat si cei asimptomatici / mai putin contagiosi. In perioada de vid legislativ, peste 950 de pacienți au cerut externarea și peste 3500 de români gasiti pozitivi nu au vrut sa se interneze in spital. 4500 de contagiosi au fost liberi sa imprastie virusul, contaminand alte ZECI DE MII!
  ➡️ Nu a mai existat izolare si carantina. Pe 25 iunie erau peste 1000 de persoane in carantina si peste 72000 de persoane în izolare la domiciliu. Dupa decizia CCR au plecat TOTI cei aflati in carantina si nu s-a mai putut impune nici izolarea la domiciliu, nici carantina

 12. Anonim

  2. PROPAGANDA PSD a difuzat catre romani urmatoarele mesaje impotriva portului de masca drept mijloc de protectie si de prevenire a pandemiei:
  ➡️ se imbolnavesc daca poarta masca,
  ➡️ masca nu e eficienta impotriva contaminarii,
  ➡️ masca e botnita, semn de sclavie

 13. Anonim

  7:12 continuare pct.2 :
  ➡️ li se fura datele sau li se pune CIP cu termometrul!
  ➡️ bodyguardul care verifica temperatura nu are calificare medicala, e ilegala masurarea temperaturii, trebuie sa faci scandal
  ➡️ virusul nu exista, e o enorma manipulare
  ➡️ sau virusul exista dar nu e asa periculos, e doar o gripa
  ➡️ Cifrele pandemiei sunt false, nu se fac autopsii, s-a dat ordin ca pentru toti cei care mor sa se scrie in certificatul de deces ca au murit de Covid
  ➡️ Se dau bani de catre doctori ca apartinatorii sa accepte sa se scrie in certificatul de deces ca a murit de Covid
  ➡️ Se umfla numarul de noi infectii Covid ca sa se poata prelungi starea de alerta si ca sa-si vanda PNL-istii stocurile de masti
  ➡️ laboratorul propagandei PSD a produs noi termeni manipulatori pentru a amana votarea Legii Sanitare si a-i instiga la proteste: Romania devine “Lagar Sanitar al OMS”, PNL vrea sa instaureze “Dictatura Medicala”, etc…
  ➡️ Inainte si in timpul summit-ului Consiliului European in care s-au propus fondurile de redresare economica propaganda PSD a difuzat ca s-au umflat intentionat cifrele pandemiei in Romania ca sa se poata obtine mai multe fonduri de la UE

 14. Anonim

  jos voronaxirus

Leave a Comment