Serie nouă de bilete în stațiunile balneare pentru seniorii sălăjeni

Pentru seria a XIII-a, Casei Județene de Pensii  (CJP Sălaj) i-au fost repartizate 190 bilete pentru tratament destinate pensionarilor, în stațiunile 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacul Sărat, Moneasa, Mangalia, Neptun, Saturn, Sângeorz, Sovata, Turda, Tușnad, Tășnad și Vatra Dornei cu începere din 27, 28 și 29 – August (în funcție de stațiune).

Datorită unor disfuncționalităţi cu caracter temporar la sistemul informatic privind repartizarea biletele de tratament, pentru seria a treisprezecea, nu se va face repartiția automată în funcție de punctaj.

În această situație, persoanele interesate care fac dovada îndeplinirii condițiilor prevăzute de lege pentru acordarea biletelor de tratament, se pot adresa Casei Județene de Pensii Sălaj în vederea eliberării unui bilet dintre cele disponibile la momentul solicitării.

Biletele se pot ridica de la sediul instituției, zilnic, de luni până joi, între orele 8 -14, iar vineri între orele 8-13.  Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numărul de telefon 0260/622.990 – Compartiment Bilete de Tratament.

Informațiile ne-au fost transmise de Alina Tămaș din cadrul Compartimentului Comunicare al CJP Sălaj.

 

 

Alte articole

Leave a Comment