Amplasarea radarelor la final de săptămână, în judeţul Sălaj

Şoferii care circulă pe șoselele din Sălaj trebuie să se gândească de două ori înainte de a apăsa prea tare pedala de accelerație. Pe mai multe drumuri din județ, polițiștii au pregătit radarele și sunt pregătiți să împartă amenzi pentru cei care vor încălca legea.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în perioada 10-12 august, aparatele radar vor acţiona pe următoarele sectoare de drum: DN 1F: Zalău-Sălăjeni-Bobota și Zalău-Sîncraiu Almașului; DN 1H: Zalău-Șimleu Silvaniei și Zalău-Jibou-Răstoci; DN 1C:Ileanda –Bîrsău Mare-Gîlgău; DN 19B: Nușfalău-Zăuan-Ip; DJ 108G: Vîrșolț-Crasna-Cizer; în municipiul Zalău pe bulevardul Mihai Viteazul și strada Gheorghe Doja.

În ceea ce priveşte pistolul radar, acesta va acţiona pe DN 1F: Zalău-Bobota şi Zalău-Sîncraiu Almaşului, DJ 108D: Crişeni-Cehu Silvaniei şi DJ 1G: Cuzăplac. „Pe lângă activităţile pe linie de viteză, neacordarea de prioritate pietonilor şi vehiculelor, poliţiştii vor avea în vedere şi nerespectarea regulilor de circulaţie de către biciclişti. Recomandăm participanţilor la trafic să respecte cu strictețe regulile de circulație şi să efectueze orice manevră în condiții de siguranță”, au precizat poliţiştii sălăjeni.

Alte articole

Leave a Comment