Casa cumpărată în Hurez de celebrul designer englez Nicky Haslam, în pragul colapsului

Cumpărată acum mai bine de un deceniu de către Nicky Haslam, celebrul designer englez despre care se spune că i-a avut prieteni pe Elvis Presley și Marilyn Monroe, casa din localitatea sălăjeană Hurez a căzut pradă timpului.

Localnicii povestesc că nu l-au văzut de ani și ani pe proprietarul casei despre care presa scria în 2011 că a ales să trăiască aici, în Hurez. „A venit atunci, cineva l-o filmat și de atunci nu mai știm nimic de el, iar casa uitați cum arată, nu mai are mult”, ne-a declarat telefonic un localnic. Contactați, oficialii Primăriei Horoatu Crasnei ne-au confirmat că imobilul se află într-o stare avansată de degradare, iar o parte din gard s-a prăbușit. „Pă aici să vorovește că omul o murit. Drept îi, nu știu. Nu o mai vinit nime la casă, tătă să înhâie”, ne-a declarat un alt localnic. Autoritățile spun că imobilul figurează pe numele lui Nicky Haslam, doar că nimeni nu s-a mai interesat de casa vizibil afectată. Reprezentanții primăriei au anunțat că vor începe procedurile legale pentru că nici taxele pe imobil nu sunt la zi.

Foto: Călin Taloș

4 Thoughts to “Casa cumpărată în Hurez de celebrul designer englez Nicky Haslam, în pragul colapsului”

 1. […] Cumpărată acum mai bine de un deceniu de către Nicky Haslam, celebrul designer englez despre care se spune că i-a avut prieteni pe Elvis Presley și Marilyn Monroe, casa acestuia din localitatea sălăjeană Hurez a căzut pradă timpului. Localnicii povestesc că nu l-au văzut de ani și ani pe proprietarul casei despre care presa scria în 2011 că a ales să trăiască aici, în Hurez. „A venit atunci, cineva l-o filmat și de atunci nu mai știm nimic de el, iar casa uitați cum arată,  » Mai multe detalii […]

 2. Anonim

  No, d’apăi dacă să hîie, n-a vini omu cela de 82 de ai din Londra să șadă-n ea! Uitați-vă pe net, e din familie nobiliară, e bogat peste poate, ce glumă-i asta că vine să-și sfîrșească zilele în Huhurez?

 3. Anonim

  Intr-un articol din 2014, intr-un ziar din Anglia, gasim urmatoarea fraza: „The interior designer, who has redesigned himself several times as a middle-aged rock god, a Savile Row gent and a septuagenarian YouTube star, owned a house near the Romanian city of Cluj but gave it up last year because it was too far to commute.” Deci nenea a renuntat la casa in 2013.

  1. Razvan Pop

   Bună ziua. În documentele primăriei figurează ca proprietar tot „nenea ăsta”.

Leave a Comment