Autospeciale Duster pentru polițiștii de la Imigrări

Polițiștii din cadrul structurilor operative ale Inspectoratului General pentru Imigrări își desfășoară misiunile, începând din 4 mai, cu 15 autovehicule noi, intrate în parcul auto.

Autospecialele marca Dacia Duster au fost achiziționate în cadrul Proiectului European „Consolidarea capacităţii operaţionale a Inspectoratului General pentru Imigrări în domeniul returnării prin dotarea cu autovehicule”, finanţat prin Fondul Azil, Migrație și Integrare.

Cele 15 autospeciale au fost repartizate structurilor teritoriale pentru imigrări din Ialomița, Brașov, Brăila, Călărași, Covasna, Alba, Cluj, Bacău, Bistrița-Năsăud, Vâlcea, Hunedoara, Harghita, Tulcea, Prahova și Sălaj.

La repartizarea lotului s-a avut în vedere starea tehnică și vechimea autovehiculelor din dotare, precum și nevoile operative ale structurilor pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în zona de competență.

Acestea sunt dotate cu staţii emisie–recepţie, sisteme de avertizare acustică şi optică și stații mobile. Costul total al autospecialelor este de 1.542.921 de lei cu TVA și au fost cumpărate prin licitație publică deschisă.

 

 

 

 

Leave a Comment