Apariție surprinzătoare pe lacul Vârșolț

Mai mulți pescari au anunțat prezența în zona lacului Vârșolț a unor vidre. O filmare cu un asemenea animal pe malul acumulării de la Vârșolț a fost postată și de Apele Române Someș-Tisa pe propria pagină de facebook. Veronica Ispas coordonează Clubul Pescarilor din cadrul Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sălaj și spune pentru cotidianul „Magazin Sălăjean” că în zona lacului au fost identificate vidre de acum doi ani. „Noi credem că sunt două familii de vidre. Sunt animale tare simpatice, dar pot cauza probleme mari în fondul piscicol”, a declarat Veronica Ispas.

Foto: Apele Române Someș-Tisa

4 Thoughts to “Apariție surprinzătoare pe lacul Vârșolț”

 1. symy pescarul

  Nu fi trista Vironica,somoteii fac mai multe ravajii,decat cateva vidre:))Fa bine si populeaza constant cu pete barajul,minim cu 20 tone peste,nu de alta dar la numarul mare de pescari,pestii nu se pot regenera asa de repede!…LA MULTI ANI si FIR INTINS PESCARI.

 2. Brânzoi

  Ce va mirați? Sunt și aligatori, crocodili, foci și pinguini!

 3. Cleo

  De la anul poate vedem și balene!

 4. Anonim

  Da.vidrele astea-s o maaaaare problema Veronica.Nu rulotistii,comercianti de peste,indiferent de dimensiune.Nici macar cormoranii,care mananca tot si nu-i combate nimeni,chiar daca se pare ca au fost scosi de sub protectia legii.Pe vremuri agevepeseul avea plan de combatere a daunatorilor cu blana si pene.Vanatorii primeau cartuse daca predau gheare de cioara,de exemplu.Parca as vrea si eu ca banii pe care-i platesc pentru permisul de pescuit sa mearga la combaterea cormoranilior.Parca as vrea sa stiu si eu cand se tine singura si unica sedinta a „asociatiei”.Inteleg ca daca n-ai feisbuc nu existi.dar pe vremea D-lui Gerghely (R.I.P.),se publica in presa locala data si locul acestei sedinte.Asa ca,mai e mult pana departe.Un an nou mai bun tie Vera si tuturor pescarilor adevarati va doressc.Eu.Adrian Cosma.

Leave a Comment