Proiectul sălii de sport din Cizer a intrat în linie dreaptă

Locuitorii comunei Cizer vor beneficia de o sală de sport modernă, construită și dotată după ultimele standarde în domeniu, grație unui proiect anunțat de Lucian Bode, deputat de Sălaj în Parlamentul României. Contractul de proiectare și execuție a fost semnat, astfel încât sala de sport din Cizer, o investiție de peste 2,2 milioane de lei, va fi gata în acest an. Sala va avea 415 metri pătrați și va fi dotată cu echipament specific, vestiare etc.

“Sunt bucuros să fac cunoscut că, în urma discuțiilor avute cu cei din conducerea CNI, proiectele care vizează dezvoltarea județului Sălaj sunt astăzi pe traiectoria corectă a implementării lor. Astfel, pot să fac cunoscut că a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru realizarea unei săli de educație fizică școlară în localitatea Cizer din județul Sălaj, contract cu o valoare de aproape 2,2 milioane lei, cu o durată de realizare de 7 luni, din care o lună dedicată proiectării (adaptarea proiectului tip la condițiile specific ale amplasamentului). Sala care se va construi prin subprogramul “Săli de sport” – derulat de Compania Națională de Investiții, va avea o suprafață construită de 415 metri pătrați și va fi utilizată de elevii din localitate pentru orele de educație fizică. Astfel, obiectivul de investiții va avea un teren cu dimensiuni de 9 m x 18 m și anumite dotări precum spaliere, bănci de gimnastică, dar și panouri de baschet. De asemenea, pentru a asigura condiții optime pentru utilizatori, sala este prevăzută cu patru vestiare, câte două pentru băieți, respectiv fete, care să permită schimbarea elevilor din două clase fără interacțiune. Vestiarele sunt prevăzute cu dușuri și grupuri sanitare. Totodată este prevăzut și un vestiar cu grup sanitar dedicat profesorului de educație fizică, un depozit pentru materiale sportive dar și un cabinet medical pentru prim ajutor”, a anunțat, marți, deputatul Lucian Bode.

3 Thoughts to “Proiectul sălii de sport din Cizer a intrat în linie dreaptă”

  1. Anonim

    Faceti ba investitii cu utilitate pt 100% din locuitori (canalizare ,apa,gaz) si dupa aceea avioane ,sali de sport ,teren de fotbal,etc pe care le folosesc doar 5%din locuitori…

  2. Anonim

    DUBLU COST FATA DE O INVESTITIE PRIVATA DE 450MP SIMILARA …

  3. Miculaș

    Iar se lauda Bolek!!! Parca ar fi meritul lui!!! Bine ca nu se lauda și cu reabilitarea statuii Weseleny, secarea Spitalului Județean, Cinematograful SZCALA!!! Dacă amu ii la Interne ar trebui sa revopsească autospecialele de poliție!!! Aia ar fi investiție!!! Vedeți cum fut banii țării!!!

Leave a Comment