Sălăjeni, atenție! Continuă programarea pentru vaccinarea anti-Covid

Pentru persoanele care pot beneficia și doresc vaccinarea anti-Covid în etapa a II-a este obligatorie înscrierea și programarea pe platforma informatică https://vaccinare-covid.gov.ro. Astfel, înscrierea și programarea se pot realiza: prin intermediul angajatorului, pentru personalul care desfășoară activități în domenii cheie, esențiale; individual, direct pe platforma informatică, pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani;

prin intermediul medicului de familie, pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani și pentru persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă; prin administrator, pentru persoanele cu grad ridicat de risc din centrele medico-sociale și rezidențiale; prin aparținători, pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani; prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani și pentru persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă și prin apelarea call-centerelor, pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani și pentru persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă precum și persoanele fără medic de familie – Call Center Direcția de Sănătate Publică  021 414.44.60.

2 Thoughts to “Sălăjeni, atenție! Continuă programarea pentru vaccinarea anti-Covid”

  1. Anonim

    În ritmul în care decurge vaccinarea, va dura cel puțin un an vaccinarea întregii țari. În socialism, o campanie de vaccinare în masă dura cam o săptămână !

  2. pop vasile

    unde sa programam ????? call center 0214144425 raspunde robotul stam ore intregi la telefon,platforma natiunala mai mult nu functioneaza, medicii de familie nu fac fata !!!!!

Leave a Comment