Drumuri câmpeneşti – pietruite cu un milion de euro la Crasna

Autorităţile locale din comuna Crasna vor demara, în aceste zile, lucrări de pietruire a mai multor drumuri care fac legătura între localităţi şi terenurile agricole ale populaţiei, în acest sens urmând să fie investită suma de un milion de euro. Primarul Emeric Pop a declarat că banii sunt obţinuţi prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, în baza unui proiect depus pe măsură 125 „Îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea agriculturii şi silviculturii“. “Este un proiect de care avem nevoie în comună, astfel că s-a ales câte un drum câmpenesc pentru a fi pietruit în fiecare localitate. Accesul oamenilor către terenurile agricole se va face astfel mult mai uşor. În total, vor fi pietruiţi 16 kilometri de drum câmpenesc”, a declarat edilul şef.
Lucrările vor fi încheiate în toamna anului viitor, firma desemnată prin licitaţie publică pentru a se ocupa de această investiţie fiind Drum Inserv SRL Zalău.

Alte articole

9 Thoughts to “Drumuri câmpeneşti – pietruite cu un milion de euro la Crasna”

 1. Anonim

  Cred ca e noua firma Inserco

 2. Anonim

  Da ai perfecta dreptate,w noua firma din umbra lui Inserco care e in Insolventa.Firma infiintata in anul 2008,suspendata in 2009 apoi In anul 2012 direct cistiga licitatia pt drumurile din Crasna.Unde esti DNA?Cum e posibil asa ceva?Dupa ce Inserco incaseaza citeva milioane de euro pentru livada Meses intra in insolventa,da unele tepe,intra in insolventa apoi alta firma creste instantaneu si cistiga licitatii.Inca o data daca ANAF nu face nimic trezitiva celelalte autoritati.

 3. Anonim

  bani de la UE. De ce pentru asa ceva?

 4. Anonim

  De ce numai la Crasna se pot face treburile bine?
  D-l Emeric Pop daca ar candida in Salaj eu unul sigur i-as face campanie ,propaganda si s-ar vedea rezultate pt.salajeni

 5. Anonim

  62500 euro / km ,6250 euro / 100 metri , 625 euro / 10 metri ,62,5 euro / 1 metru de drum pietruit la o latime de 2 metri .

 6. Anonim

  fara suparare reclamele de campanie electorala sunt chiar deranjante
  Va rog sa le faceti decente nu ofensive sa nu poti citi un articol.in rest respect

 7. Anonim

  Interesan,multe licitatii castigate la Crasna de catre Inserco sau Drum Inserv.
  Se pare ca se mai pricep nu numai la Drumuri , se baga si pe apa canal……
  Iar de acest proiect pe masura 125 …… interesant ca un drum agricol din acest proiect trece chiar prin curtea de la Inserco si le mai face si un pod mare si frumos……
  AUUUUTORITATI unde sunteti

 8. Anonim

  Tocmai de aceea trebuia sa castige Drum Inserv,doar cum era sa faca o alta firma drumuri in curtea lor….era jenant…..

 9. Locuitor Huseni

  D-le primar. Oare drumul pana la Huseni pe cand speram sa mai putem circula. Este ceva de speriat. S-au introdus niste tevi, si de atunci drumul este brazdat de santuri, iar santurile au rama colmatate cu pamantul rezultat de sapaturi.
  Este o rusine cum ne tratati.

Leave a Comment