Campania electorală începe astăzi

Partidele politice, alianţele politice, alianţele electorale care participă la alegerile parlamentare care au depus până în 30 octombrie listele de candidaturi pentru scrutinul din iarna aceasta, încep campania electorală astăzi, 9 noiembrie. Campania se încheie în 8 decembrie, la ora 7.
Astăzi este data limită de delimitare şi numerotare a secţiilor de votare, iar cel mai târziu vineri, partidele politice, alianţele politice, alianţele electorale şi organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care participă la alegeri vor trebui să stabileascp şi să comunice la BEC semnele electorale.
Tot astăzi va avea loc completarea biroului electoral de circumscripţie cu reprezentanţii partidelor politice parlamentare, alianţelor politice şi alianţelor electorale dintre cele care participă la alegeri în respectiva circumscripţie.
Cu cel puţin 10 zile înainte de data alegerilor, termen limită 29 noiembrie, vor avea loc imprimarea buletinelor de vot şi confecţionarea ştampilelor cu menţiunea “votat”. De asemenea, cu cel puţin două zile înainte de data alegerilor, cel mai târziu în data de 7 decembrie, buletinele de vot şi materialele necesare votării vor fi distribuite birourilor electorale ale secţiilor de votare.
În 8 decembrie, la ora 7, se va încheia campania electorală.
În ajunul zilei alegerilor, în 8 decembrie, la ora 18, preşedintele şi membrii biroului electoral al secţiei de votare se vor prezenta la sediul acesteia şi vor lua măsurile pentru asigurarea ordinii şi corectitudinii operaţiunilor de votare şi a pazei în jurul localului de vot.
În 9 decembrie, la ora 6, preşedintele biroului electoral al secţiei de votare, în prezenţa celorlalţi membri, va verifica existenţa materialelor necesare votării (urne, liste electorale, buletine de vot, ştampile, tuşiere etc.), va închide şi sigila urnele prin aplicarea ştampilei de control a secţiei de votare.
Urnele se vor deschide duminică, 9 decembrie, la ora 7, şi se vor închide la ora 21.
După încheierea votării, preşedintele şi membrii biroului electoral al secţiei de votare vor anula buletinele de vot rămase neîntrebuinţate, vor număra voturile, vor încheia procesele verbale şi vor întocmi dosarele cu rezultatele votării, separat pentru Camera Deputaţilor şi Senat.

Alte articole

45 Thoughts to “Campania electorală începe astăzi”

 1. adelina

  Votati un tehnocrat! Votati Mocan Ioan si echipa domnului Dan Diaconescu!

  1. Vali

   Cine e Dan Diaconescu?
   Dan este cel mai mare excroc din istoria moderna a Romaniei.
   Si-a facut notorietate pe un subiecti total idiot: Elodia.
   A facut spectacolul: Oltchim, intarziind privatizarea conbinatului si facand rau catorva mii de valceni.
   Te-ai uitat vreodata la OTV? Este un program atat de idiot, incat mi-e rau dupa cateva minute. Defapt, ma uit doar ca sad ce consuma pros.tii din tara noastra.

 2. adelin

  adelina si sulfina, doua cucuvele.

 3. Relu

  Pentru mine sunt clare: cel ce a facut ceva palpabil pentru Zalau este Mitel Talos. Restul nu-mi sunt cunoscuti din prisma faptelor.

  1. Anonim

   da, da sigur ca da.L-am vazut in zona industriala…Se catarase pe niste stalpi cu nesimtitul notoriu de Cacarau langa el.Pareau ,,plini de bun simt”.

 4. Mirelus din Corbeanca

  Mirel Talos, campion national la spart bani publici in deplasari: A reusit sa cheltuiasca 91 de milioane de lei vechi doar pe deplasari
  Etichete: deputat salaj, gheorghe mirel talos, mirel talos, salaj
  Deputatii si-au decontat din bani publici zeci de zboruri facute în interes personal sau la actiuni de partid. Cotidianul a facut topul parlamentarilor „zburatori” care, numai în ultimul an, au usurat bugetul Camerei Deputatilor cu aproximativ 14 miliarde de lei vechi.

  Potrivit topului realizat de Cotidianul, campionul deplasarilor este liberalul Mirel Talos, deputat de Bucuresti, care a cheltuit 91 de milioane de lei vechi. Vicecampion – independentul Cozmin Gusa, cu 87 de milioane de lei vechi. În top mai sunt însa si alti alesi ai Bucurestiului: Adrian Nastase si Ecaterina Andronescu de la PSD sau liberalul Mircea Ciopraga.

  Unii parlamentari au admis ca zborurile lor nu au avut legatura cu activitatea parlamentara. De exemplu, Anca Constantinescu, deputat PD-L, a recunoscut pentru Cotidianul ca a zburat pe banii publici ai Camerei la actiuni de partid. PD-L a propus ca solutie la aceasta problema reducerea numarului de parlamentari sau eliminarea unei Camere.

  „Cred ca pâna la urma propunerea pe care noi am facut-o ca Parlamentul sa fie unicameral si cheltuielile pe care parlamentarii le fac sa fie strict monitorizate cred ca este una care ar trebui sa fie dusa pâna la capat”, a declarat Elena Udrea.

  Directorul Institutului pentru Politici Publice, Violeta Alexandru, sustine ca abuzurile au loc în tot spectrul politic si ele nu pot fi stopate indiferent de dimensiunile Parlamentului.

  „Adevarul este ca multi dintre parlamentari nu justifica ce au au facut la fata locului. Si un Parlament mai mic tot asemenea comportamente ar avea”, a precizat Violeta Alexandru.

  Legea prevede, în cazul parlamentarilor, gratuitate pentru transportul intern fara nicio restrictie privitoare la scopul calatoriei.

 5. Mirelus din Corbeanca

  Mirel Talos, sinonim cu incultura: Pentru parlamentarul Talos intoleranta religioasa este reprezentata de o piesa de teatru a Alinei Mungiu
  Etichete: deptutatul mirel talos, deputat salaj, gheorghe mirel talos, mirel talos
  Intoleranta religioasa acapareaza Romania

  Parlamentarul Mirel Talos vrea amenzi cuprinse intre 2.000 si 50.000 de lei si chiar inchisoare de la 1 la 3 ani pentru cei care tin discursuri „care instiga la violenta, ce au avut drept urmare declansare unor violente reale impotriva altei comunitati religioase”. Cei care se vor ocupa de sanctionare acestor fapte sunt politistii si procurorii, „care in baza unor reclamatii vor face cercetari”, este de parere liberalul.
  [..]
  Parlamentarul a dat si un exemplu de intoleranta religioasa petrecuta la noi in tara: „Acum cativa ani s-a jucat o piesa de teatru a Alinei Mungiu, unde Isus era prezentat ca si casatorit cu Maria Magdalena si avea copii”.
  Putea da o gramada de exemple reale de la noi, dar pentru el intoleranta religioasa e ..piesa de treatru a Alinei Mungiu.

  Acesta nu instiga la violenta, dupa cum s-a vazut, piesa nu s-a soldat cu atacuri împotriva crestinilor de catre hoarde de atei salbatici.

  Pur si simplu prezinta o imagine a fanteziei crestine diferita fata de cea oficiala.
  Sa ne aducem aminte ca tot un membru PNL – primarul din Oradea – a interzis ca în orasul sau sa se desfasoare într-un local privat un concert rock pe motiv ca niste babe l-au sunat si i-au spus ca e „concert satanist”.
  Iar el, în calitate de crestin, nu putea permite acest lucru. Concertul nu era satanist, dar pentru asta tot n-a mai avut loc.
  Libertatea de exprimare e dreptul de la care pornesc toate celelalte!
  Inclusiv crestinopatul care a ars coranul trebuie lasat sa faca asta în continuare, pentru ca ceea ce a facut el a dezvaluit lumii întregi adevaratul caracter al habotnicilor, indiferent de religie!
  Ce urmeaza? Arderea cartilor si a ereticilor?
  sursa

  Adica de ce nu putem pune la indoiala sau prezenta o alta imagine decat cea oficiala? Iar cea oficiala, cat este de documentata si dovedita? De ce nu am libertatea sa ma indoiesc vis-a-vis de ceva ce poate este doar o fantezie?
  Stiu, de exemplu, ca în legatura cu învierea nu e totul în regula. Nu prea sunt dovezi, si alea care sunt sunt subtiri rau de tot. Pai, ce, daca vad un mormânt gol, se cheama ca a-nviat raposatu’? Si alte dovezi nu prea mai sunt. Ca au zis unii una, si altii alta? Hai sa fim seriosi?
  Sunt multe lucruri care ma intriga în legatura cu povestea asta. De exemplu, durata „învierii”. Patruzeci de zile, ca dupa aia s-a „înaltat”. Patruzeci de zile în care a facut … ce? Si-a sters contul de pe haifaiv, a fost la Mall, a mai tras o cârja mironositelor, sau ce-a facut? Pentru ca patruzeci de zile nu înseamna, de fapt, nimic, mai cu seama celor care cunosc bancul cu bunicul mort, tinut în balcon pâna la venirea pensiei. Daca, dupa înviere, ar mai fi trait cinci-zece-douazeci de ani ani si ar mai fi facut „n” minuni, hai ca ar mai fi fost ceva. Dar, asa, a înviat, dar putini au fost „fericitii” care au putut constata asta nemijlocit. Pentru ca, asa-zisa înviere a lui Iisus a fost cam ca al doilea mandat al lui Basescu: fara „bai de multime”. Oare de ce?

  Toate razboaiele, toate revolutiile, toate revoltele nu au fost altceva decât lupta „dreptcredinciosilor” împotriva „strâmbcredinciosilor”! Stiu, oare, acesti oameni ca „marturisirea” fara dovezi suficiente a unui astfel de „miracol” se poate numi si SPERJUR si e pedepsita cam peste tot? Ba bine ca nu, numai ca religia aduce influenta, putere si bani. Multi bani, mai multi decât orice alta campanie de fundraising. Si-atunci, ce mai conteaza ca minunatele elixiruri care ar trebui sa aduca „mântuirea” în cer, aduc, de fapt, saracia, suferinta, mizeria pe pamânt? Pentru misei acest lucru nu este deloc important.
  Ia uitati niste stiri: în Basarabia, „focul haric” a fost adus pe banii lui Vlad Filat, premierul Moldovei. Wow! Da’ de ce-o fi facut-o? Ei, stie el ce stie, nu? În România, printre cei care au adus „sfânta lumina” se afla si cercetatul (de DNA) primar Poteras. Super! Cum e, dragi crestini, sa primiti lumina din mâna unui HOT? Shit!
  Fara îndoiala, în Biblie se gasesc multe lucruri interesante, si chiar frumoase, dar si idiotenii de genul asta:

  Daca marturisesti deci cu gura ta pe Iisus ca Domn, si daca crezi în inima ta ca Dumnezeu L-a înviat din morti vei fi mântuit. (Romani 10:9)

  Asadar, orice crima, orice josnicie e îngaduita si nu pericliteaza în niciun fel „mântuirea” atâta timp cât „îl marturisesc pe Iisus ca Domn” si cred ca „Dumnezeu L-a înviat din morti”. Strasnica judecata, nu-i asa? Si geniala campanie, nu

  1. Relu

   Tu nu esti sanatos la cap!
   Ieri ti-am spus cum sta treaba, dar se pare ca nu ai inteles. Chiar nu am pofta sa vorbesc cu peretii.
   Da copy paste daca asta sti sa faci.
   Esti consecvent.

   1. Costi

    Asta e o moara stricata!

 6. Mirelus din Corbeanca

  Mirel Talos abereaza la rece: Cum vrea deputatul de Salaj sa „educe” poporul roman
  Etichete: deptutatul mirel talos, deputat salaj, deputatu mirel talos, gheorghe mirel talos, mirel talos
  Nu e de ajuns ca statul finanteaza tot felul de reviste culturale. Avem, de asemenea, posturile publice de radio si tv care produc emisiuni culturale apreciabile (pacat ca s-a renuntat la Cinemuzica). Sa nu uitam si de cele private, Discovery sau National Geographic, accesibile tuturor. Dar totusi, ceva ne face sa credem în continuare ca românii sunt doar niste consumatori inculti care la un pahar de palinca si un blid cu mamaliga discuta despre… nimic.

  În consecinta, multi oficiali îsi asuma misiunea sacra de a educa poporul asta incult cu ajutorul diferitelor legi si discursuri moralizatoare prin care ne spun ce „trebuie” sa facem.
  Pacat, ca acestea nu vizeaza nicicum sistemul de învatamânt din a noastra dulce Românie – e bun, doar avem sute de olimpici si mii de angajati la Microsoft si ne mândrim ca suntem hackeri de exceptie.

  Acum Mirel Talos propune solutia: hai sa obligam televiziunile private sa aiba emisiuni culturale sau educative. Proiectul legislativ propus de deputatul PNL vrea sa oblige „televiziunile generaliste” sa „difuzeze saptamânal cel putin 120 de minute de emisiuni culturale sau educative.” (TVR Cultural ce face?) Nu numai atât, „posturile de stiri – noteaza DailyBusiness – trebuie sa transmita în fiecare saptamâna 30 de minute de astfel de programe.”

  În plus, se pare ca Talos are si sprijinul CNA. Cât de nedemocratic poate fi acest proiect legislativ? Cât de neconstitutional? Pai de ce sa patrunda statul în agendele posturilor private mai mult decât o face deja? Si de ce trebuie ca acum televiziunile private sa educe România?

  Pentru ca televiziunile sunt jenante? Nu e o scuza si nici un motiv. Standardul de calitate ar trebui sa fie impus de catre TVR prin emisiunile pe care le difuzeaza, iar dupa cum observ, în ultima vreme chiar reuseste. Când aprind televizorul, TVR e prima alegere. Fiecare alege ce vrea.

  Cu alte cuvinte, pe lânga ca proiectul legislativ e absurd, mai e si redundant. Dar mai pot continua.

  Proiectul respectiv propune doar o schimbare în forma si nu în esenta. Si ne plac formele foarte mult. Acordam multa atentie detaliilor secundare încât ne ne e greu sa privim o problema în ansamblu ca sa-i identificam sursa ei reala. Nu astfel de legi vor contribui cu adevarat la educarea românului, nu asa se procedeaza. În schimb, cei care sunt cu adevarat interesati de aceasta problema ar face bine sa se uite mai atent la învatamânt (de la cel primar la cel universitar) care e haotic si înca bazat pe toceala.

  Un om cu adevarat educat va renunta la emisiunile proaste, indiferent ce post le difuzeaza. În consecinta, televiziunile private se vor conforma nevoilor consumatorilor prin producerea unor emisiuni mai elevate. E simplu.

  P.S. – cred ca acei angajati Microsoft sunt în mare parte autodidacti.

 7. Mirelus din Corbeanca

  Mirel Talos, deputatul ilegal: Sta fara drept in casa RAAPPS, cu toate ca a contractat un imobil si de la ANL
  Etichete: deputat mirel talos, deputat salaj, gheorghe mirel talos, mirel talos
  Ziarul Unu a prezentat de curând lista cu politicienii care continua sa ocupe ilegal case si locuinte ale Regiei Autonome – Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS). Printre acestia se numara si fostul consilier al premierului Calin Popescu Tariceanu, Mirel Talos. Deputatul liberal continua sa stea fara drept in casa RAAPPS, cu toate ca a contractat un imobil si de la Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL).

  Mirel Talos a fost consilier al premierului Tariceanu din 2005 pâna in 2007. La 13 aprilie 2005, deputatul PNL a primit o locuinta din partea Regiei, situata pe Bulevardul Dacia nr. 55, din Sectorul 1 al Capitalei.

  Au trecut mai bine de trei ani de la acel moment, iar Mirel Talos continua sa locuiasca la aceeasi adresa. Asta chiar daca, conform legii, el trebuia sa elibereze locuinta in momentul in care a parasit Cancelaria premierului. Potrivit RAAPPS, pe numele parlamentarului liberal au fost trimise mai multe notificari prin care i se cerea sa elibereze locuinta din strada Mihai Eminescu, insa acestea nu au avut nici un efect. Interesant este ca Mirel Talos declara la inceputul lunii octombrie ca va elibera casa in câteva zile, sustinând ca nu stie când ia expirat contractul cu RAAPPS. A trecut mai bine de o luna, insa fostul consilier al lui Tariceanu pare sa fi uitat de declaratia data. In prezent, intre Regie si deputatul liberal se desfasoara un proces, dosarul fiind pe rolul Judecatoriei Sectorului 1 si având urmatorul termen la data de 11.12.2008.

  Sotia si casa de la ANL

  Cert este ca Mirel Talos nu se poate plânge ca nu ar avea unde sa stea, in cazul in care ar elibera casa primita de la RAAPPS. Asta, pentru ca in acelasi an in care parlamentarul primea o locuinta de la RAAPPS, sotia sa, Marilena Talos, contracta o casa de la ANL. Este vorba despre un imobil cu o suprafata de 210 metri patrati, ce face parte din complexul rezidential situat pe Strada Parcului, din spatele Romexpo. Mirel Talos sustine insa ca nici el, nici sotia sa nu au contractat vreodata o locuinta ANL. Nu am nici o locuinta ANL. Nici eu, nici sotia mea, ne-a spus Talos. In ceea ce priveste casa primita de la RAAPPS si in care continua sa locuiasca desi nu mai are dreptul, acesta a refuzat sa faca vreun comentariu. Nu vorbesc despre locuinta de la RAAPPS, ne-a declarat fostul consilier, dupa care a inchis telefonul.

  Seful ANL il contrazice

  Talos este contrazis insa chiar de catre directorul Agentiei Nationale pentru Locuinte. Gheorghe Popescu ne-a confirmat faptul ca sotia fostului consilier al ex-premierului Tariceanu a contractat o locuinta ANL, dar sustine ca acest lucru s-a intâmplat inainte ca el sa vina in fruntea Agentiei. Da, stiu, asa este. Parca este vorba de un amplasament mai vechi. E pe undeva pe la Romexpo. Dar va spun ca nu stiu exact. Din câte imi amintesc, acest contract s-a incheiat inainte ca eu sa devin director la ANL. Oricum, daca esti cetatean român, iar banca iti acorda banii, nu este nici o problema. Iti poti lua o locuinta de la ANL, ne-a declarat Gheorghe Popescu.

  Elena Dumitrache, ziarulunu.ro

  1. Simi

   Bla bla bla copy paste!

  2. Costi

   Apreciez ca ai cautat in presa de acum 4 ani. Desigur ca aceste atacuri au fost subiective si nefondate dar, desigur tu nu vrei sa auzi asta!

  3. Anonim

   Da-l in truda lui de vizitator al Zalaului

 8. Mirelus din Corbeanca

  Deputati noi la Salaj
  In apropierea alegerilor parlamentare, trebuie sa ne mobilizam si sa ii aratam cu degetul pe cei care nu au reusit sa faca nimic din ceea ce au propus acum patru ani.

  La Salaj, lucrurile merg din rau in mai rau, iar unii dintre cei patru deputati trimisi in Parlament, au considerat ca a merge la Bucuresti e un fel de vacanta pe banii statului si ai romanilor in general. Aceeasi credinta le-a dat dreptul sa spuna verzi si uscate in campaniile electorale si sa nu realizeze practic nimic pentru judet.

  Cei patru deputati ai judetului Salaj sunt: Mirel Talos (PNL), Lucian Bode(PD-L), Iuliu Nosa (PSD-PC) si Seres Denes (UDMR).

  Primii sunt si cei mai activi, dar nu pozitiv, ci dimpotriva. Mirel Talos s-a remarcat prin doua initiative legislative in patru ani: legea privind intoleranta religioasa, care i-a ridicat in cap inclusiv biserica, respectiv proiectul de modificare a legii audiovizualului, pentru introducerea a 30 de minute de cultura la TV. Nu numai ca nu au fost aprobate, dar aceste doua initiative, completate cu titlurile de chiulangiu al Camerei Deputatilor si cel de campion al calatoriilor pe bani publici, au adus un renume foarte prost si PNL-ului, dar si Salajului.

  Lucian Bode a fost propunerea PDL din acest an la Ministerul Economiei, dar si el a devenit o vedeta in presa dupa ce s-a aflat ca are nu mai putin de 15 consilieri personali!

  Despre ceilalti doi deputati nu se pot spune multe, dar macar nu au iesit in fata cu aberatii inutile.

  Acestea fiind spuse, va propun sa votam pe care dintre ei trebuie sa ii trimitem acasa din Parlament, lasand loc la urmatoarele alegeri pentru niste candidati mai seriosi.

  1. simi

   Legea Culturii lui Talos a fost foarte buna.
   Evident ca un asa presedinte nu promulga asemenea lege din principiu. Si incultii au principiile lor.
   Cred ca ar fi mai bine pentru tara asta ca la ora 19 sa vedem documentare decat Zavoranca cu spume la gura.
   Libertatea presei? Libertatea este reglementata de niste legi. Crima, violenta sunt acte fizice. OTV, Maruta sau Zavoreanu sunt crime intelectuale impotriva poporului.
   Personal am obosit sa vad atata preocupare fata de asemenea pseudovedete.
   Sa fie clar: interesul publicului nu este acelasi lucru cu interesul public.

   1. Anonim

    ce slaba minte ai

    1. simi

     Nu ma surprinde ca nu iubesti cultura, Pd-ist fiind.

     1. Anonim

      parca psdisti au electorat necalificat

 9. Mirelus din Corbeanca

  Era si timpul ca cineva sa supuna atentiei opiniei publice acest subiect. Zalaul a ramas timp de patru ani intr-un nor de promisiuni, totul, de la prima si pana la ultima promisiune, fiind retras apoi, cu seninatate de catre acest Mirel Talos. Cred ca sunt destui zalauani care i-ar putea lua locul pentru a face ce nu a facut el tot acest timp!

  1. Relu

   E grav cu tine!
   Talos a facut multe pentru oras, desi a fost in opozitie si guvernul Boc a trimis banii spre pinalti si falca.

   1. Anonim

    Lasa-ne , lasa-ne, talos , lasa-ne numa’ si du-te .Cale batuta pana-n Bucuresti.

    1. voi

     Asta e tot ce poti scoate?
     Idem!

 10. Mirelus din Corbeanca

  Samuel Mirel Taloş, deputatul făţarnic de Zalău
  Lucrurile par extrem de grave la Bucureşti. Fireşte că Antonescu vede numai ce i se bagă sub nas (ca povestea cu Dobre şi Rus), în timp ce râme ca Mirel Taloş rămân ascunse deşi răul pe care îl provoacă este mult mai mare. Acest parlamentar, ironizat până şi de Băsescu din cauza legii pentru introducerea culturii la TV, care încălca drepturile presei, este atât de ipocrit încât, pentru a nu i se cunoaşte apartenenţa religioasă şi-a schimbat până şi numele! Exact, la aşa ceva recurg unii politicieni pentru a parveni. Din Samuel Taloş s-a făcut Mirel Taloş şi a avut grijă să şteargă toate urmele, nu cumva să îl dibuiască vreun cunoscut din congregaţia fanatică din care face parte.

  1. Costi

   Faptul ca esti ironizat de Basescu nu e un lucru bun. As zice ca e tocmai un compliment.
   Cat despre schimbarea numelui, chiar ai imaginatie!!!

   1. Anonim

    Sincer nu stiu….dar nu-mi prea-mi vine a-l vota

  2. simi

   Ai grija ca si munciuna trebuie nuantata, altfel devi penibil.

   1. Anonim

    pai , una e ca-i pocait, treaba lui ca toti traim in zalau si toti avem o religie oricare ar fi ea, nu asta ne diferentiaza…dar sa-si schimbe numele pentru ca e semnificativ pentru o religie e culmea pe penibilului .Revolutia bunului simt ..ha ha

    1. simi

     Este o minciuna de cea mai joasa speta!

    2. voi

     S-au inventat multe lucruri, dar asta cred ca depaseste orice limita.
     Fantezie 100%.

   2. Anonim

    tu esti specialist in nuantat si raspandit minciuni????????????

 11. Mirelus din Corbeanca

  Ce cred eu despre MINE
  Bucuresti, Bucuresti, România

  Deputat de Sălaj (deşi stau mai mult pe la Bucureşti, ba chiar îmi construiesc casă aici). Şi dacă mă aleg sălăjenii încă o dată (sic!), m-am scos!

  1. Vali

   Talos este 3 zile pe saptamana la Zalau.
   Nu vad ce e gresit sa ai o casa la Bucuresti (facuta cu credit BCR). De ce nu te iei de Basescu care si-a acordat o casa in Bucuresti. Practic a furat-o.

   1. Anonim

    si halatu’ unde-i halatu’? aaaa l-a imbracat marmota

 12. adelina

  Votati o echipa de tehnocrati : Ioan Mocan, Gheorghe Stanciu si Dan Diaconescu!

  1. simi

   Tehnocrati = mincinosi?

  2. Anonim

   tehnocrati? hahahahaha
   bun bancul

 13. Rambo

  Mocane , cine te-a chemat la ziua artileriei?Buhos?Ca si ala e zurli ca tine, crezi ca ne prostesti?

 14. Ardelean Laurean

  V-am taiat pensii, salarii,indemnizatii la mamici, am inchis spitale omorand oameni, am taiat bani de la medicamente, v-am marit varsta de pensionare, v-am dat afara din serviciu, in timp ce noi ne-am imbogatit facand contracte umflate cu statul.
  VOTATI-NE DIN NOU !!!

  SALAJENI, ESTE TIMPUL SA DOVEDITI CA CIVILIZATIA NU POATE EXISTA ALATURI DE M-A-F-I-O-T-I-I SI H-O-T-I-I CARE AU DISTRUS TARA ASTA !

 15. USL _ MERITA VOTUL SALAJENILOR !

  UNIUNEA SOCIAL – LIBERALA:

  A dat inapoi salarile si pensile furate de PDL.
  A inceput deblocarea posturilor in sanatate (500 de posture in prima faza).
  A redus cu 30% cheltuielile de protocol si de deplasare in strainatate.
  A redat autonomia Institutul de Boli Cardiovasculare de la Targu-Mures si cel de gastro de la Iasi. A redeschis spitalul de la Buftea, Bumbesti, se redeschide cel de la Tandarei. A reusit sa deschida unitatea de urgenta de la Targu-Mures. Sa duca elicopterul la Iasi si zilele urmatoare o sa fie la Craiova.
  A ridicat plafonul de scutire de TVA pana la venituri de 65000 euro/an.
  A majorat platile directe pentru culturile agricole de la 100,65 euro in 2011 la 119,66 euro in acest an.
  A renuntat la impozitarea trimestriala a fiecarei tranzactii in castig.

  Este definitivat auditul de la ministere, actele s-au inaintat la DNA, iar cei care au furat banii romanilor vor plati.

  USL FACE POLITICA PENTRU ROMANIA SI ROMANI !
  ARD adica PDL fac politica sefilor din PPE !!!

  USL – IMPREUNA CU ROMANII SI PENTRU ROMANI !

  USL = SFARSITUL REGIMULUI BASESCU si un NOU INCEPUT PENTRU ROMANIA !

  1. Anonim

   MINCINOSILOR.Au marit salariile bugetarilor si au scumpit alimentelor cu mult mai mult.Ce credeti mai, ca suntem toti orbi si prosti.Ca nu vedem ce dobitoc e antonescu al vostru si cum ne minte ponta in fiecare zi.Au oprit si putinele proiecte din fonduri europene. De cand sunt ei ne e mult mai rau.Si vor sa ne duca direct in buda.USL =REVOLUTIA NESIMTIRII

  2. Anonim

   USL face ca fraiera politica pentru crin iar la zalau psd face campanie pentru PNL ha ha

 16. Anonim

  Totusi daca Talos e asa de bun, de ce nu l-au tinut la Bucuresti.Au vrut sa-l manance zalauanii cu fulgi cu tot? Si PNL de ce n-a fost niciodata in stare sa puna un candidat legat de Zalau?Mai intai l-au avut pe Micula care era de pe nu stiu unde….iar acum il au pe asta care de asemenea nu face prea multi purici pe-aici????PNL nu e in stare sa scoata un candidat ca lumea…..atunci de ce nu i-au lasat pe PSDisti ca ei au in caciula multe variante.Spre exemplu Ciunt era perfect

 17. Anonim

  IN EUROPA E CIVILIZATIA , NU IN RUSIA unde vrea sa ne duca Ponta cu uslistii lui dezbinati

 18. Anonim

  Adevaratul cimitir al elefantilor, haita transpartinica de hoti bolsevici si securisti se afla in USL,pana si un orb poate sa vada asta!
  Dar nu exista orb mai complet decat cel care nu vrea sa vada.

Leave a Comment