Comuna Crasna, în straie de sărbătoare

Întreceri sportive, concursuri culinare şi muzică bună sunt doar câteva dintre activităţile pregătite de organizatori pentru ediţiile din acest an ale „Zilelor Crasnei” şi „Festivalului Prunelor”. Ajunse la a XX-a, respectiv la a III-a ediţie, cele două manifestări vor avea loc la Crasna, în perioada 31 august-2 septembrie.

Sărbătoarea va începe vineri, la ora 16, cu o competiţie de badminton şi tenis de masă, două ore mai târziu fiind programată primirea oaspeţilor din localităţile înfrăţite. De la ora 19, crăsnenii şi invitaţii lor sunt aşteptaţi la un concert de muzică religioasă, urmat de concertul lui Pinter Bela. Ziua de sâmbătă are un program extrem de bogat, din care nu lipsesc meciurile de fotbal, un concurs culinar, demonstraţii de preparare tradiţională a silvoiţei, premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie, depuneri de coroane la statuia Petofi Sandor şi un spectacol cultural-artistic. Seara se va încheia cu un foc de artificii şi concertul Bass Beton Band.
Duminica este rezervată unei competiţii de handbal şi deja tradiţionalului concurs de atelaje, precum şi concertelor.

Evenimentele sunt organizate de Primăria şi Consiliul Local Crasna, cultele religioase din comună, Asociaţia „Cserey Farkas”, Asociaţia „Petofi Sandor”, Centrul de Informare Turistică Crasna, UDMR Sălaj şi organizaţia din Crasna, Composesoratul Crasna, Organizaţia Femeilor UDMR din comună, întreprinzătorii locali mici şi mijlocii, Liceul Tehnologic „Cserey-Goga”, Consiliul Tinerilor şi Crasna Serv SRL.

Alte articole

One Thought to “Comuna Crasna, în straie de sărbătoare”

  1. Ioan

    Multe drapele ale Ungariei și doar unul românesc! Domnule primar, de ce nu respecți legea privind drapelele altor state? Cu asemenea comportament SOHA autonomie! MS de ce publicați asemenea poză provocatoare în România?

Leave a Comment