Tâlhărie în “crucea nopții” la Plopiș

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Plopiş, a fost reţinut de poliţişti, miercuri, 29 august, cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie, după ce a smuls de la o femeie banii care îi avea asupra ei.

Un bărbat a sesizat Poliţia, marți, 28 august, despre faptul că în noaptea precedentă, în jurul orei 1,30, o persoană a pătruns în locuinţa sa, care era închisă, dar neasigurată, iar prin folosirea violenţei şi a spray-ului iritant lacrimogen a sustras suma de 6.400 lei, dintr-un săculeţ care se afla la gâtul soţiei sale, în vârstă de 76 de ani.

Verificările efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Plopiş au dus în scurt timp la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. Din prejudiciul cauzat a fost recuperată suma de aproape 2.000 de lei.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, tânărul a fost reţinut şi depus în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată. Miercuri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei cu propunere de arestare preventivă.

 

Alte articole

2 Thoughts to “Tâlhărie în “crucea nopții” la Plopiș”

  1. Anonim

    Evul Mediu, in care o individa doarme cu…saculetul la gat cu o suma mare de bani in fiecare noapte! Noaptea mintii mai de graba!

  2. ANONIM

    Ce bine ca, in alte localitati din judet autoritaile isi fac meseria, dar, despre spargerile din satul POPENI,comuna Mirsid, nu se aude nimic,ma intreb ce ar trebui sa se intample ca, politia sa gaseasca faptasul, intre 2 spargeri ,talharii timpul este relative scurt, dar, faptasul este liber , de ce oare nu este prins?,

Leave a Comment