Centenarul Marii Uniri, sărbătorit la Crişeni

În prag de sărbătoare națională, comunitatea din Crișeni, reprezentată de levii Școlii Gimnaziale „Vasile Breban” a organizat serbarea dedicată Centenarului Marii Uniri.
La activitățile ce au avut loc duminică, 25 noiembrie, la Căminul Cultural din localitate, au participat toate generațiile, de la copiii grădiniță, la cei din clasele primare și gimnaziu. Programul artistic a fost amplu conținând recitaluri, scenete și cântece.

Pe scenă au mai urcat membrii Ansamblului Someșul din Jibou, interpreţii formației „Regal Transilvan” din Cluj-Napoca, solistul Cornea Alin şi elevi ai Liceului de Artă „Ioan Sima” Zalău.
„Dăruirea sufletească a elevilor, pregătirea prealabilă, prezentarea pe scenă în costume populare, bucuria trăită de copii ne face pe noi, cei care am asistat, să fim mândri de ei, de micii români și să privim încrezători la viitor. Prin efortul depus, profesorii școlii din Crișeni, am încercat să aducem un omagiu înaintașilor noștri care s-au jertfit pentru ca noi să putem astăzi să sărbătorim 100 de ani de independență și unitate”, a precizat prof. Adriana Pop Moldovan.

Alte articole

Leave a Comment