Cinci tineri sălăjeni sunt înscriși în cursa pentru “Voluntarul anului 2018″

Crucea Roșie Română a dat startul votului public din cadrul „Galei Naționale a Voluntarilor Crucii Roșii Române 2018”, ediția a II-a, un proiect inițiat de către tinerii voluntari ce are ca obiectiv promovarea și recunoașterea meritelor voluntarilor de Cruce Roșie.
Campania de vot se derulează în perioada 24-29 noiembrie, la cinci categorii. Sălăjenii pot intra, așadar, până joi, pe site-ul Crucii Roșii, să-și voteze favoritul. Structura județeană a organizației a intrat în această competiție cu cinci voluntari.

Crucea Roșie Română a început, zilele trecute, campania de vot public pentru desemnarea celor mai implicați voluntari și recunoașterea meritelor acestora de către comunitate, în activitatea desfășurată. În această campanie sunt înscriși, de la crucea Roșie Sălaj, cinci voluntar. Campania de vot desfășoară până în 29 noiembrie, iar cetățenii din Sălaj pot vota pentru unul dintre cei cinci sălăjeni aici.

Acest proiect, Gala Națională a Voluntarilor Crucii Rosii Române 2018, ediția a II-a, este inițiat de tinerii voluntari din întreaga țară și are ca obiectiv promovarea și recunoașterea meritelor voluntarilor de Cruce Roșie. Cei cinci candidați sălăjeni pentru care puteți vota sunt Larisa Drăgan, Alexandru Ioan Dragonici, Paul Chichișan, Alexandru Rareș Fodoca și Antonio Mihai Hadade. Fiecare dintre aceștia așteaptă votul vostru!

 

 

 

Alte articole

Leave a Comment