La Halmăşd, toate satele vor fi asfaltate

 

Primarul comunei Halmăşd, Gavril Puşcaş, are gânduri mari pentru acest an. Un proiect de amploare, destul de rar întâlnit în peisajul rural sălăjean, este asfaltarea străzilor principale, dar şi a celor secundare importante, din toate satele aparţinătoare comunei Halmăşd. Astfel, satele Aleuş, Cerişa, Drighiu şi Fufez, vor avea, aşa cum este şi firesc, străzi asfaltate. Cu încredere că banii vor veni în cel mai scurt timp, edilii din Halmăşd au întocmit toată documentaţia necesară implementării acestui proiect important pentru comună şi satele aparţinătoare. Proiectul a fost depus pe vestita Ordonanţă 28, pentru care se mai aşteaptă doar deschiderea noii tranşe de finanţări, din toamnă. Tot prin Ordonanţa 28 primarul Puşcaş vrea să reabiliteze sistemul de alimentare cu apă în comună dar şi să le facă o bucurie celor din Drighiu şi Cerişa, sate care se află pe lista priorităţilor în vederea alimentării cu apă potabilă. Vor urma şi celelalte localităţi, în funcţie de banii care vor fi disponibili începând cu toamna acestui an. Primăria continuă lucrările la centrul de Informare turistică, şi va demara lucrările de reabilitare la Şcoala din comună. Nici  Căminul  cultural nu a fost uitat, planurile de reabilitare şi documentaţia necesară obţinerii de finanţări au fost depuse deja de Primărie la Ministerul Culturii.

3 Thoughts to “La Halmăşd, toate satele vor fi asfaltate”

  1. Anonim

    Esti un agramat , cum adica la Halmasd toate satele vor fi asfaltate ??!! explica cum , duci asfaltul de la Drighiu la Halmasd ????? sang dang

  2. Anonim

    Sunt sate care apartin de comuna tontule. Adica ” toate satele care apartin de comuna Halmasd vor fi asfaltate” tie iti trebuie un titlu mura in gura ca sa intelegi.

  3. ff

    drumurile din aceste sate 1111!!!!!nu swatele !!!!

Leave a Comment