Chef Adrian Szucs, acceptat în faimoasa asociație gastronomică Euro-Toques

Recent, cunoscutul gastronom zălăuan Adrian Szucs a fost acceptat ca membru în faimoasa asociație Euro-Toques.

Asociația a fost fondată în anul 1986 de celebrii maeștri culinari Pierre ROMEYER și Paul BOCUSE. Euro-Toques s-a angajat să protejeze și să promoveze alimente de calitate și autentice în rețeaua sa europeană. O dată pe an, la invitația președintelui Comisiei pentru agricultură a Parlamentului European, Euro-Toques are privilegiul de a expune problemele gastronomiei în fața deputaților europeni. Acest lucru face din Euro-Toques un partener al instituțiilor locale, naționale și europene implicate în procesul de luare a deciziilor interinstituționale privind producția, comercializarea și prelucrarea alimentelor proaspete.

M. S.

4 Thoughts to “Chef Adrian Szucs, acceptat în faimoasa asociație gastronomică Euro-Toques”

 1. Marie

  Felicitari maxime!

 2. vecinul lui

  Un nesimtit! Nu contest calitatile lui culinare dar faptul ca face concertele alea pe terasa si imi trepideaza geamul in fiecare weekend e ingrozitor. Nu imi dau seama cine i-a dat autorizatie sa faca in fiecare weekend CONCERT! Dupa concert raman toti betivii pe terasa si injura si urla (partea 2). Sunt oameni care lucreaza pe schimburi, altii au copii mici. Politia cred ca e satula sa tot vina sa il avertizeze/amendeze. Felicitari omule dar du-te intr-un restaurant si gateste sau oriunde altundeva si nu mai face taraboiul ala in fata blocurilor noastre!

 3. Eu

  Nesimtit ești tu …
  E ușor sa jignești
  Ți-ai cumpărat un apartament nu un oraș sa spui cine și unde sa lucreze
  De calitățile mele culinare sunt alții de specialitate sa vb nu unul care jignește si se crede stăpânul blocurilor

  1. Cristian Muresan

   Ai putea lasa deoparte aroganta asta pe care o tot etalezi de cativa ani. Ca si `chef` ar trebui sa sti ca nu trebuie sa fie nimeni de specialitate sa vorbeasca de calitatile tale culinare. Clientul vorbeste si plateste.
   Cat despre faptul ca deranjezi vecinii localului, nu spui nimic, ti s-a ranit orgoliul si ego-ul, te-ai aparat crezand ca iti ataca calitatea de-a face o fleica, cand omul si-a spus supararea despre faptul ca nu poate dormi din cauza concertelor. Da, omul si-a cumparat un apartament si are dreptul la liniste, dar asta e greu pentru tine cand ai atatea „decoratii” de la asociatii aparatoare la dreptul de a pune sare in mancare.
   Mai ai mult pana sa ajungi unde crezi ca esti deja. Ti-o spune un client care iti gusta mancarurile si care are drept la o opinie. (asta in caz ca nu ma iei pe sus si pe mine)

Leave a Comment