RAFTUL CU CARTE – Viața la Frontiera Cunoașterii: Creștere personală și dezvoltare spirituală

autor: Sal Rachele

Ești cumva sătul(ă) de aceleași chestii vechi?
Te-ai săturat de câte ai auzit despre „New Age”?
Tânjești după ceva proaspăt și palpitant?
Atunci, probabil această carte este pentru tine.
Nu este vorba despre aceeași realitate obosită despre care s-a vorbit timp de zeci de ani. Nu este un program siropos, gen „pace și iubire”. Și nu este doar un alt manual care „te face să te simți bine”, sau reeditarea a „cum să reușești fără să încerci cu adevărat”. Nu este vorbărie spirituală, terapie cu rezultate imediate, predică pentru vreo cauză sau plângerea de aceasta.
Această carte aruncă o privire lucidă asupra a ceea ce se întâmplă în realitate – în spatele scenei, deasupra scenei și dincolo de scenă. Abordează probleme cu care ne confruntăm în prezent cu toții, și cu care ne vom mai confrunta mult timp de acum încolo. Folosește trecutul numai ca pe o trambulină pentru a păși în necunoscut, în imaginea de ansamblu.
Expune minciunile, ascunzișurile, înșelarea, controlul și manipularea ce au ținut Pământul blocat în sisteme rigide ale dogmei și disperării. Dar oferă și soluții reale ce sunt actuale, și totuși atemporale. Îți dă idei ce te pot ajuta să pui la locul lor piesele puzzle-ului cosmic. Și sfaturi practice care îți pot stimula pornirile creatoare.
Ia-ți scândura de surf și navighează la frontiera cunoașterii!
NOTĂ: Această lucrare NU este științifico-fantastică. Materialul tipărit este însoțit de un „pachet” de energie, care accelerează considerabil conștientizarea realităților descrise în el, precum și transformarea propriei ființe. Poate fi considerat un manual. Conține enorm de multă informație, pe care mintea conștientă nu o poate percepe la o simplă lectură. O mare parte din aceasta este descărcată în timpul lecturii în așa-numita „minte superioară”, urmând ca ulterior să se precipite treptat în mintea conștientă. Conectarea la vibrația Fondatorilor este suficientă pentru a străpunge „vălurile” energetice care înconjoară sfera planetară a Pământului și pentru a percepe „imaginea de ansamblu”. Vă recomandăm conspectarea sau transcrierea fragmentelor pe care le considerați semnificative.
Cele 5 cărți scrise de Sal Rachele în colaborare cu ghizii săi spirituali, totalizând peste 1.600 de pagini, alcătuiesc un tot unitar. Cu ajutorul lor vă puteți forma o bază solidă de cunoaștere (cultură generală spirituală), utilă ulterior în orice domeniu (metafizică, psihologie, arte divinatorii, Reiki, Reconectarea, Renașterea, respirația holotropică etc.)
Cartea poate fi comandată de la http://www.proxima-mundi.ro

Alte articole

One Thought to “RAFTUL CU CARTE – Viața la Frontiera Cunoașterii: Creștere personală și dezvoltare spirituală”

  1. Anonim

    Dezgustător că „Magazin sălăjean” se pretează la reclamă (anonimă și nesemnalizată ca atare) pentru o societate comercială aflată în legătură cu „Fondatorii, Arcturienii, Leah, Sananda, Isis și Thoth” (!) De ce răspîndiți prostia?

Leave a Comment