RAFTUL CU CARTE: Germenii – mâncarea miraculoasă

autor: Steve Meyerowitz

Ghidul complet pentru germinarea seminţelor, de Steve Mezerowitz, cunoscut drept specialistul în germinare
Importantă nu este mâncarea din viaţă ta, ci viaţă din mâncarea ta.
– Steve Meyerowitz
Germenii – consideraţi hrana secolului XXI – sunt uşor de produs în orice anotimp şi în orice condiţii, reprezentând importante surse de nutrienţi pentru orice persoană care vrea să aibă o viaţă lungă şi sănătoasă. Germenii au o cantitate de elemente nutritive, vitamine, enzime şi minerale esenţiale mult mai mare decât planta matură. Seminţele germinate sunt, de fapt, o hrană uşor asimilabilă, ce necesită un consum minim de energie din partea organismului. Îţi propunem un nou concept de alimentaţie, materializat într-un ghid complet de germinare a seminţelor.
Vei află:
* ce seminţe să alegi, cum să le cultivi sau de ce echipamente ai nevoie
* ce efecte va avea consumul acestora asupra organismului tău
* ce combinaţii de germeni să consumi pentru: întărirea sistemului imunitar, detoxifiere sau vindecarea şi ameliorarea diferitelor tipuri de afecţiuni (cancer, boli de inima, dermatologice, anemii etc.)
Germenii pot ajuta organismul supus zilnic unui asalt al toxinelor, cu un sistem imunitar slăbit. Dacă incluzi germeni în dietă ta zilnică, vei da organismului tău energia şi hrană necesară pentru a se detoxifia, a se întări şi pentru a se vindeca. Niciodată nu e prea târziu să alegi o viaţă sănătoasă!
Nu toţi putem fi grădinari. Dar cu toţii mâncăm. În principiu, dacă nu-ţi cultivi singur hrana, cineva trebuie să o facă pentru tine. Nu este neapărat un lucru rău, dar, în realitate, noi suntem cei care pierdem. Un drum până la supermarket demonstrează acest lucru. Salată este lipsită parcă de viaţă, iar spanacul se ofileşte şi este negru pe margini. Nu îndrăzneşti să mănânci fructele de teamă fertilizatorilor, a pesticidelor şi a altor lucruri asemănătoare. O alternativă ar fi să îţi faci cumpărăturile din magazinele cu mâncare sănătoasă. Dar produsele organice costă relativ mult – şi asta dacă reuşeşti să le găseşti. Din păcate, nu avem toţi timpul sau mijloacele că să ne ocupăm de grădinărit.
Cartea poate fi comandată de la http://www.piatadecarte.net

Alte articole

Leave a Comment