RAFTUL CU CARTE – 7 pentru o viaţă: cele mai importante lucruri pe care le poţi face pentru copilul tău

autor: Gabriela Ciucurovschi

7 PENTRU O VIAŢĂ este o carte care abordează relaţia părinte-copil din perspectiva impactului pe care îl au acţiunile părintelui asupra copilului mai ales pe termen lung. Părinţii sunt ajutaţi să-şi construiască o relaţie armonioasă cu propriul copil, punând accentul pe lucrurile care vor conta cu adevărat în viaţă. În acestă călătorie părintele evoluează o dată cu copilul său:
„Pentru că un copil să fie un rod frumos şi împlinit, rădăcinile din care a pornit acest rod trebuie să fie ele însele frumoase şi împlinite.”
În cele 7 capitole ale cărţii cititorul va descoperi şi recunoaşte cu uşurinţă situaţii de viaţă şi lucruri cu care se confruntă zi de zi. Teme precum obiceiurile, gândurile, alegerile, iertarea, iubirea necondiţionată, disciplină, valorile sunt dezbătute de autoare atât din punct de vedere psihologic cât şi spiritual. 7 PENTRU O VIAŢĂ este o lectură pentru publicul larg, scrisă într-un limbaj accesibil acestuia, şi reprezintă rezultatul preocupărilor de peste 20 de ani ale autoarei.

Cartea poate fi comandată de la http://www.piatadecarte.net

Alte articole

Leave a Comment