Tribunalul Sălaj: “Radu Căpîlnaşiu şi Stelian Potroviţă nu au calitatea de suspecţi în cauză”

Tribunalul Sălaj a revenit, în cursul serii de miercuri, asupra comunicatului referitor la dosarul retrocedărilor de terenuri din Zalău, prin care fostul subprefect de Sălaj, Băican Claudiu Lucian, şi omul de afaceri Dan Radu au fost trimişi în judecată pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi luare de mită. Deşi, iniţial, în comunicat, era precizat faptul că preşedintele comisiei locale, Căpîlnaşiu Radu Victor, şi secretarul municipiului Zalău, Stelian Potroviţă, au calitatea de suspecţi în acest dosar, Tribunalul a revenit cu un comunicat în jurul orei 21.30, unde a precizat că, “din eroare”, numele sus menţionate au apărut în comunicat. “În legătură cu informaţiile furnizate astăzi, cu privire la dosarul dedus judecăţii cu nr.64/84/2016, din eroare s-a trecut faptul că preşedintele comisiei locale CSVR (Căpîlnaşiu Sandu Victor Radu, n.r.) şi secretarul comisiei locale PS (Potroviță Stelian, n.r.) sunt suspecţi în cauză. Facem precizarea că nu au calitate de parte, în procesul aflat pe rolul Tribunalului Sălaj în cauza penală ce formează dosarul menţionat”, se arată în precizarea sosită pe adresa redacţiei.

Alte articole

14 Thoughts to “Tribunalul Sălaj: “Radu Căpîlnaşiu şi Stelian Potroviţă nu au calitatea de suspecţi în cauză””

 1. Anonim

  SI-AU SI REZOLVAT DOSARELE IN NICI 12 ORE CSVR SI PS. FRUMOS! NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE DOAR CSVR, PS SI DESIGUR TRIBUNALUL ZALAU.
  CER PUBLIC DEMISIA ANGAJATULUI DE LA TRIBUNAL CARE A GRESIT. SA VEDEM DACA EXISTA ONOARE SI DREPTATE LA TRIBUNAL!

 2. Anonim

  Anonimul cere public… asta e faza zilei 🙂

 3. Anonim

  ..tu-i! M-am bucurat prea devreme. Nu-i nimic, Stelică şi Răducu, data viitoare.

 4. Anonim

  Complici iresponabili ai unor sefi necontrolabili.

 5. Anonim

  Complici iresponsabili ai unor sefi necontrolabili. Caragiale ar zice: O sotietate fara printipuri vasazica ca nu le are.

 6. Anonim

  baican a fost si este omul de incredere al primarului capilnasiu.In 2012 a vrut sa-l numeasca prefect si a reusit in cele din urma sa-l puna in functia de subprefect desi nimeni nu auzise de el si nu era membru pnl. s-a stiut ca acest baican este ,,juristul,, primarului.Da scapara si de date asta edilul masliniu.Acuma numai el si un prieten de-l domniei-sale foarte sus-pus stiu cum.

 7. Tăunul

  Psd şi PNL, aceeaşi mizerie. Ţara asta nu se asanează prin alegeri democratice. Aici trebuie să vină un Ţepeş şi să facă ordine !

 8. Anonim

  Pai cum au validat terenurile doar fara ei Baican nu putea face nimic……

 9. Ana

  Remarcati ca noul comunicat spune ca cei doi ,,nu sunt parte” in actualul dosar.Asta nu inseamna ca cei doi nu sunt in atentia DNA si nu pot aparea surprize intr-un dosar nou .Rabdare, DNA lucreaza…

 10. Anonim

  Cred ca Dan radu prin potrovita a avut influenta în desemnarea pupincuristului baican în funcția de subprefect cu gândul ca nemernicul de radu va avea mana libera la terenuri în zalau, în hereclean,în mirsid, în crini
  Baican este un biet absolvent de Chis inau care a muscat prea mult din piscotull cu miere

 11. Anonim

  Crezi gresit.Nu Dan sau Potrovita au determinat numirea astuia viceprefecy.Capilnasiu l-a numit fara nici o influenta din partea astora doi.Baicanasta era preferatul lui Capilnasiu erau apropiatiDe fapt este vorba de o increngatura mai mare cu un notar unde a lucrat nevasta inculpatului ,un judecator si un avocat.

 12. Anonim

  is cam multi implicati… o familie de notari.. ceva magistrati probabil… le vine randul la toti…

 13. Anonim

  Vorbeste orasul ca toate afacerile se faceau la un anumit notar preferat de susnumitii.

 14. iubirea invinge

  Dumnezeu NU SE LASA BATJOCORIT,si implicit nici copii lui, asa ca rabdare fratii mei,tot ceea ce sa facut la intuneric va fi scos la lumina si descoperit.iar pedeapsa Lui vine peste fii neascultarii.

Leave a Comment