Primăria Zalău a fost „vizitată”, din nou, de procurorii DNA

 

Procurorii DNA însoţiţi de forţele speciale ale Jandarmeriei, “mascaţii” cum sunt cunoscuţi în termeni populari, au ajuns din nou, luni dimineaţa, pe holurile Primăriei din Zalău. La ora 8, procurorii au intrat direct în birourile Serviciului Fond Funciar şi au început controlul documentelor existente inclusiv a situaţiilor existente în format electronic. Biroul de presă al municipalităţii ne-a confirmat prezenţa procurorilor anticorupţie şi ai Jandarmeriei în sediul administraţiei zălăuane şi ne-a transmis într-un comunicat faptul că “Reprezentanţi ai DNA efectuează verificări la Serviciul Fond Funciar, Registrul Agricol în mai multe dosare privind reconstituirea dreptului de proprietate”. Primarul Radu Căpîlnaşiu a spus, în cadrul şedinţei extraordinare desfăşurată luni la sediul primăriei zălăuane, că aceste controale ale DNA Cluj vizează, de această dată, Biroul Registrului Agricol, întrucât există suspiciuni de fapte care contravin legii în activităţile de reconstituire a dreptului de proprietate în mai multe dosare. Primarul zălăuan a confirmat şi faptul că reprezentanţii DNA au ridicat mai multe documente din cadrul serviciului vizat de control. Reamintim faptul că la Primăria Zalău procurorii DNA Cluj au mai efectuat un control, într-o amplă acţiune desfăşurată în urmă cu două săptămâni, control care a vizat contractele încheiate de Primărie cu o firmă care asigura serviciile de dezinsecţie şi deratizare la nivel de municipiu, ocazie cu care au fost ridicate mai multe documente şi au fost efectuate audieri.

2 Thoughts to “Primăria Zalău a fost „vizitată”, din nou, de procurorii DNA”

  1. Nelu

    Le dorim mult spor în muncă d-lor procurori DNA şi bine ar fi dacă l-ar ancheta pe cel care a retrocedat terenurile din Vişinilor, acolo unde există multe garaje construite cu autorizaţii în regulă !

  2. Anonim

    Dar procurorii salajeni,platiti cu zeci si sute de mii de lei pe luna de la buget, ca au facut pana acum? Pai va spun eu ca au ramas contemplativi la toate ilegalitatile din Primaria Zalau si Consiliul Judetean Salaj, sper ca DNA-ul sa descopere motivele odata si odata!

Leave a Comment