Dari Toma este noul prefect al Sălajului

Profesorul Dari Toma este noul prefect al județului Sălaj, după ce filiala județeană a UDMR l-a desemnat în această funcție, prin vot unanim. „Consiliul Permanent al UDMR Sălaj, reunit în data de 9 februarie 2021, l-a desemnat, cu unanimitate de voturi, pentru funcția de prefect al județului Sălaj pe domnul Dari Toma, în prezent inspector general adjunct la Inspectoratul Școlar al județului Sălaj. Dari Toma se bucură de experiență vastă în administrația publică, fiind consilier județean la al cincilea mandat, în prezent președinte al Comisiei de învățământ, sănătate, protecția socială, cultură, sport și tineret și fost director și director adjunct al Liceului Tehnologic nr. 1 Șărmășag. Este membru al mai multor asociații profesionale și culturale prin care și-a adus contribuția la organizarea activității comunităților locale din mai multe perspective. Având în vedere bogata biografie profesională a susnumitului, avem convingerea că în calitate de reprezentant al Guvernului în județ, își va putea achita cu responsabilitate și pragmatism toate responsabilitățile prevăzute în constituție și legile care reglementează acest domeniu, în beneficiul tuturor locuitorilor județului Sălaj”, se arată în comunicatul UDMR.

 

 

 

Alte articole

21 Thoughts to “Dari Toma este noul prefect al Sălajului”

 1. Anonim

  Fereasca Dumnezeu…

 2. Anonim

  Frumos, ce sa zic

 3. Ion Udreaa

  Recompensă pt că in ultimii ani, liceul din Sărmasag ( unde este director) , are zero promovari la bacalaureat.”Romania normală ” a lui Joiannis.Asta ați votat , asta aveți.

  1. Anonim

   Ar fi trebuit ca in acest comunicat UDMR sa se abtina sa dea exemplu activitatea de la liceul Sarmasag, cu ZERO promovati la BAC ani la rand. O rusine.

 4. Anonim

  TULOIIII DOAMNEE !!!!

 5. Inteleg ca prefectul trebuia sa fie de la UDMR

  dar nu au gasit un om de administratie cu pregatire pe masura (economist, jurist sau inginer, absolvent de o scoala serioasa, daca se poate)? Altfel, tot respectul pentru dascali. Sincer, credeam ca ungurii sunt oameni seriosi, dar vad ca sunt ca si noi romanii.

 6. Anonim

  Păcălici ce sa zic,vai de mama noastră

 7. Anonim

  Îl va plânge d-l Bode pe Virgil Țurcaș.

 8. Anonim

  Sincer mi-e dor de Turcas Marcel Virgil la Prefectura.

 9. Mircea

  Desigur a pune un prefect ungur in Salaj unde au fost ororile de la Ip , Traznea e o gafa impardonabila a celor doi venetici , un neamt si un ungur, straini de tara si popor ,ce dicteaza totul in colonia ROM-manelia. Daca asta ni-e soarta , e bine ca Dari Toma va fi prefectul Salajului fiind cea mai buna alegere , e un bun profesionist , inginer prin pregatire , profesor discipline tehnice la Liceul Sarmasag , in prezent insp.sc.general adjunct si o spun in cunostinta de cauza , total dezinteresat !!

 10. Ardelean Cornel

  UREZ noului PREFECT ,ales in unanimitate de Consiliul Permanent al UDMR Salaj D-lui DARI TOMA , mult succes in inalta functie . Sunt convins ca va fi garantul respectarii CONSTITUTIEI , a LEGILOR in litera si mai ales in spiritul lor , precum si a CARTEI EUROPENE A AUTONOMIEI LOCALE , in beneficiul tuturor locuitorilor judetului Salaj. Sincere felicitari , noului PREFECT .

 11. Anonim

  La ce este de folos Prefectura,cu toti acoliitii, capusesc bugetul , cu fel de fel de strategii de cacat

 12. Anonim

  paispe mii de angajati in 2020….bineinteles la stat

 13. Prima lui sarcina ar trebui sa fie

  recuperarea sporului de Covid de 30% (adica vreo 2000-2500 lei/luna) acordat pe perioada pandemiei in mod ILEGAL de la cei 40 de angajati al Prefecturii. Daca nu o face, sper sa se sesizeze Curtea de Conturi.

 14. Anonim

  Mai încasează bani și că paznic de vânătoare pe fondul Sărmășag. Potent bărbat profesional. Nici Napoleon nu putea munci mai mult.

 15. Dorin

  De acord cu toate comentariile, cu exceptia celui al lui Mircea, saracu’, care este tot acolo, in prima jumatate a sec. XIX.

 16. Anonim

  ORICUM ….CHIAR NU CONTEAZA CINE E PREFECT ….NU NE AJUTA CU NIMIC ….ATAT DOAR CA MANANCA BANII POPORULUI….

 17. Anonim

  ORICUM ….CHIAR NU CONTEAZA CINE E PREFECT….NU FACE NIMIC PT COMUNITATE ….ATAT CA ISI TRAGE UN SALARIU BABAN SI ALTE FOLOASE NECUVENITE….

 18. Ardelean Cornel

  PAREREA mea personala este ca , OMUL SFINTESTE LOCUL De multi ani de zile INSTITUTIA PREFECTULUI a fost condusa de persoane cu atributii in structurile de specialitate ale INSTITUTIEI PREFECTULUI . Am fost in audienta la D-l FLORIN FLORIAN fost PREFECT , care cu sinceritate , a dorit sa rezolve problema mea . Spre surprinderea mea a recunoscut spunand: Noi prefectii suntem numiti pe o perioada de 4 ani insa angajatii Prefecturii sunt pe perioade nedeterminata . , imediat m-a trimis la ocpi unde am fost primit de d-l director Claudiu-Mihail MARIAN problema mea nu s-a rezolvat. CRED ca noul PREFECT D-l DARI TOMA va respecta LEGEA in litera si spiritul ei ,( in special HORARAREA nr. 906/2020.) Eu cu respect , urez ,mult succes in inalta functie de PREFECT.

 19. Anonim

  Asa o sa rezolve problema cum i-a rezolvat pe zeci sute de copii la scoala din Sarmasag – zero promovari la bac in conditiile in care acest personaj este profesor de meserie cred ca, asa ca in administratie ?

 20. Anonim

  Prefectura nu-si justifica existenta, este o capusa in strctura statului mafiot, cu o gramada de oameni care nu fac decat nimic eficient . peste 50 de functii babane care invartesc hartii fara rost, iar in 42 judete se poate face o socoteala simpla

Leave a Comment