Postul de manager de la Biblioteca Județeană, scos la concurs

Consiliul Județean (CJ) Sălaj a scos la concurs postul de manager de la Biblioteca Județeană “Ioniță Scipione Bădescu” (BJS) Sălaj. Și asta după ce fostul manager, Florica Pop, notată cu punctaj maxim, nota 10, la ultima evaluare de mandat din cursul lunii mai, a decis să se retragă din funcția de conducere. Concursul se va desfășura la sediul CJ Sălaj, iar cei care doresc să participe  trebuie să își depună dosarele de candidatură și proiectele de management până în 27 iulie, urmând ca în 28 iulie să aibă loc selecția dosarelor și verificarea respectării condițiilor de participare. În perioada 29 iulie – 6 august va avea loc etapa de evaluare a proiectelor de management depuse de către candidați, iar în 10 august susținerea proiectelor de management în cadrul interviului. Notele vor fi afișate a doua zi, însă rezultatele finale se vor afișa cel mai târziu în 19 august.

 Condiții de participare la concurs

Persoanele intereresate trebuie să îndeplinească câteva condiții de participare: cetățenie română, capacitate deplină de exercițiu, studii universitare cu licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-unul din domeniile fundamentale Științe umaniste și arte, Ramura de știință – Filologie, Domeniul de licență – Limbă și literatură; Științe sociale, Ramura de știință – Științe juridice, Domeniul de licență – Drept Științe sociale, Ramura de știință – Științe ale comunicării, Domeniul de licență – Științe ale comunicării; experiență în specialitatea studiilor, respectiv în domeniul de activitate al instituției de minimum trei ani; experienţă în domeniul activității manageriale de minimum doi ani dovedită prin adeverință sau specializări în domeniul managementului sau în domeniul de activitate al instituției. Condiția experienței în management poate fi substituită de pregătirea în management atestată cu diploma de master în management/certificat de absolvire manager cultural/manager al organizațiilor culturale sau experiență în conducerea unei instituții, companii, organizație neguvernamentală; nu i-a încetat contractul individual de muncă, raportul de serviciu sau contractul de management pentru motive imputabile în ultimii trei ani și nu a suferit condamnări penale şi civile pentru fapte ce l-ar face incompatibil cu funcţia pentru care candidează și nu a fost lucrător al securității sau colaborator al acesteia. De precizat este faptul că toate copiile actelor din dosarul  de concurs vor trebui prezentate alături de documentele originale, care se certifică pentru conformitate de către secretariatul comisiei de concurs sau în copii legalizate. Documentele depuse într-o limbă străină vor fi însoțite obligatoriu de traduceri legalizate. Candidații pot solicita informații suplimentare necesare elaborării proiectelor de management în baza unei cereri motivate, care se depune la sediul BJS Sălaj, Piața Iuliu Maniu nr. 13 sau prin e-mail la secretariat_bjs@yahoo.com . Instituția de cultură va furniza informațiile solicitate în maximum trei zile lucrătoare de la data depunerii cererii. Relaţii suplimentare se pot obţine și de la Serviciul resurse umane, salarizare și organizare din cadrul CJ Sălaj, telefon 0260614120 (luni–joi între orele 7–16.30, respectiv vineri între orele 7-14.

 

5 Thoughts to “Postul de manager de la Biblioteca Județeană, scos la concurs”

 1. Anonim

  O fufa cu exact trei ani vechime (cu pile peneliste) se viseaza deja director. Fatuca spera ca va sta toata ziua cu fundul pe scaunul directorial si va butona pe FaceBuci. Ar fi o rusine pentru Consiliul Judetean sa permita asa ceva iar daca se va intampla, PNL se va face de cacao.

 2. Anonim

  Sper ca cei de la Consiliul Judetean sa dea dovada de intelepciune si sa puna la conducere un om cu experienta, bun profesionist. In caz contrar, alegatorii vor ajunge la concluzia ca „PNL=PSD, aceeasi mizerie!”

  1. adi

   Tu pe ce lume traiesti? Am ajuns demult la concluzia asta!Stii cine-i deputat penele de teleorman,originar din Jibou? Dreptu-i ca omul stie judetul.De acolo se aproviziona cu lebenite.

Leave a Comment