Victor Ponta îşi dă aere de vizionar pe Facebook: „Câştigă PNL în Sălaj, când pierd eu în Gorj!”

Fostul premier Victor Ponta a luat din nou Zalăul în colimator, după ce în urmă cu câteva luni a făcut haz de faptul că suntem singura reşedinţă de judeţ din ţară fără cinematograf.
De această dată, într-o postare pe Facebook, Ponta a făcut un comentariu acid cu privire la zvonurile potrivit cărora primul-ministru Dacian Cioloş ar prelua şefia PNL. Totodată, acesta l-a sfătuit pe înaltul funcţionar să nu se lase „păcălit cu oferte făţarnice” venite din partea unui „partid mort”.
„Îl critic şi îl voi critica în continuare pe primul-ministru Dacian Cioloş pentru prestaţia slabă în funcţia actuală şi mai ales pentru că a acceptat poziţia umilitoare de şef al „Guvernului Meu”!
Dar îl apreciez pe Dacian Cioloş ca persoană şi ca înalt funcţionar şi îmi permit să îl sfătuiesc să nu se lase păcălit cu oferte făţarnice de a prelua un partid mort, fără personalitate şi proiecte, fără demnitate şi lideri, cu un cancer de fariseism şi oportunism care nu poate fi vindecat! E o opinie extrem de dezinteresată (pentru PSD în toamnă să identifice PNL cu proasta guvernare ar fi un cadou binevenit) şi exprimată cu bună credinţă!”, a scris Ponta pe Facebook.
În aceeaşi postare, Victor Ponta a făcut referire la îngrijorarea observată în rândul colegilor sălăjeni, cu ocazia vizitei de două zile pe care a făcut-o în judeţul nostru în campania electorală. „În campanie am fost în Sălaj două zile (una la Jibou şi una la Zalău)! Colegii mei de la PSD erau îngrijoraţi că este judeţul premierului Cioloş şi că acesta a anunţat că va vota la Zalău, ceea ce sigur va fi un impuls pentru candidaţii PNL de pe plan local! Le-am spus să nu-şi facă griji – dacă valoarea profesională a lui Dacian Cioloş este recunoscută de noi toţi, valoarea sa politică şi electorală tinde fix spre zero! Şi am spus glumind că Cioloş şi PNL o să câştige la Zalău şi Sălaj atunci când o să pierd eu la Târgu-Jiu şi Gorj???! Luni am primit rezultatatele – candidaţii PSD au câştigat detaşat şi Zalăul şi Jiboul ( luând municipiul reşedinţă de judeţ de la PNL după 12 ani)! Plus primul loc pe judeţ şi Consiliul Judeţean! (felicitări şi mult succes noilor primari)!”, a mai subliniat ex-premierul social-democrat.

7 Thoughts to “Victor Ponta îşi dă aere de vizionar pe Facebook: „Câştigă PNL în Sălaj, când pierd eu în Gorj!””

  1. Zgonea

    Acest om(Ponta) este o nulitate atat profesional cat si ca om politic, a nenorocit in 3 ani tara incat ne trebuie 10 sa ne revenim.Nu a auzit nimeni de el dacat dupa casatoria din interes cu fata lui Sarbu la care nu-i ajunge nici pana la genunchi, ar face bine sa lase acest partid (PSD)in pace, intrucat nici o asociere cu el nu face bine partidului.
    D-le presedinte DRAGNEA, de ce nu-l dai afara ?

  2. vio

    mai taci dracului de gunoi ordinar

  3. Anonim

    o fi PNL mort, dar nu pute ca si PSD viu 🙂

  4. Anonim

    si uite asa se adevereste ca rahatul se ridica intodeauna la suprafata !!

  5. Anonim

    O sa casti€ge PNL in Salaj in 2020 si atunci o sa piarda si ponta in Gorj si o sa cam piarda PSD peste tot.Din pacate se profileaza o domnie pesedista de patru ani si asta datorita opacitatii si prostiei actualei conduceri a PNL SI datorita lui Johannis.Nu este in nici un fel Ciolos vinovat de neputinta liberalilor.

  6. Anonim

    Stafia lui Liviu Vasilica ,cantand pe ulitele Salajului pe la sfarsitul lui 2019:
    „Ardeleneee ,Constantineee…
    Vine Teleormanul la tineee..
    Cu o palinca si 2 boi ,
    Ca e var si-amar de voi ,maiiiii…”
    Prin vazduh ,doar vulturii ce se mai zaresc ,cautand cu privirea lor agera ,doar or mai gasi cate un les de om batran ,ca tinerii au plecat demult din judet.Oare cine or fi vinovatii ?

  7. Anonim

    Ponta mai musca plus ca e uns cu toate alifiile. Ce ne facem însă noi cu pesedistul municipiului care e tufa de veneția, bașca si cu conceptii din epoca bronzului!?

Leave a Comment