Ţurcaş şi Bode, invitaţi la recepţia organizată de Ambasada Israelului

Primarul Şimleului, Septimiu Ţurcaş, şi deputatul PDL Sălaj, Lucian Bode, au participat ieri seară, la recepţia aniversară organizată de Ambasada Israelului în România. Evenimentul a fost prilejuit de celebrarea a 65 de ani de independenţă a statului Israel şi a avut loc la Ateneul Român.
Autorităţile locale din Şimleu Silvaniei au dezvoltat, în ultimii ani, relaţii de colaborare cu oraşul Petah Tikva din Israel. În cadrul unui proiect, elevii Colegiului Naţional „Simion Bărnuţiu” s-au înfrăţit cu cei de la Liceul Brener din localitatea amintită.
Ambasadorul Israelului, Dan Ben-Eliezer, este, începând din acest an, cetăţean de onoare al oraşului de sub Măgura. Distincţia i-a fost oferită în semn de recunoaştere a interesului manifestat de înaltul oficial în consolidarea relaţiilor dintre România şi Israel, în general şi dintre Şimleu Silvaniei şi Petach-Tigva, în special.

Andreea Vilcovschi

8 Thoughts to “Ţurcaş şi Bode, invitaţi la recepţia organizată de Ambasada Israelului”

  1. Zălăuan

    Oare primarul din Şimleu i-a întrebat pe românii şi ungurii, din banii cărora a donat pt. reconstrucţia sinagogii, dacă sunt de acord ?

  2. Anonim

    Stai jos zălăuanule,nota 4!Iară nu intelegi nimic

  3. Anonim

    mare prost esti, Zalauan. is nesimtiti evreii astia, asa-i? ei si negrii…

  4. Anonim

    FELICITARI CELOR DOI, INSEAMNA CA SUNT APRECIATI, DE CE NU AU INVITAT PE NIMENI DIN ZALAU? PTR. CA SUNT NESEMNIFICATIVI, VORBA AIA ……NISTE TARANI! BRAVO TIMI, BRAVO BODE! FELICITARI

  5. Anonim

    felicitari…. oamenii de calitate

  6. Zălăuan

    Cică cei doi vor primi un mare premiu, „Drept între picioare” !

  7. Anonim

    oameni cu un sg i

  8. Zălăuan

    Anonimule, să nu jigneşti negrii !

Leave a Comment